Αυτοκαταστράφηκε ο Ρουβάς - Οριστικά εκτός «Masked Singer» σε κίνδυνο και η παραμονή του στο «The Voice» - celebs.gr

Breaking

Αυτοκαταστράφηκε ο Ρουβάς - Οριστικά εκτός «Masked Singer» σε κίνδυνο και η παραμονή του στο «The Voice»

featured image

Φουντώνει η οργή για τον Σάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με γνωστούς καλλιτέχνες αλλά και παρουσιαστές να καταφέρονται ξεκάθαρα εναντίον του. Απ’ ότι μαθαίνω το κλίμα για τον τραγουδιστή είναι πλέον πολύ βαρύ και εντός του καναλιού του Φαλήρου.

Χθες είχε ξεκινήσει ένα θρίλερ με το εάν τελικά ο Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάσει το «Masked Singer», το σόου μεταμφιέσεων που ξεκινά την Άνοιξη στον ΣΚΑΪ. Όλα δείχνουν πως το θρίλερ αυτό τελειώνει και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνει εκτός παρουσίασης.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Τώρα τίθεται και ζήτημα για την παραμονή του συνολικά στον ΣΚΑΪ και αν θα είναι στο «The Voice» την επόμενη σεζόν. Πολύ υψηλά πρόσωπα από τον σταθμό εισηγούνται την οριστική ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον καλλιτέχνη καθώς το κύμα οργής εναντίον του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δύσκολα θα κοπάσει με αποτέλεσμα αυτό να αποτελέσει «πληγή» για πρότζεκτς στα οποία είχε συμφωνήσει να συμμετάσχει.

Η κατάσταση είναι οριακή, ο Σάκης το γνωρίζει και η ψυχολογική του κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή. Ήδη την ίδια ώρα στον ΣΚΑΪ εξετάζονται εναλλακτικές λύσεις τόσο για το «Masked Singer» όσο και για το «The Voice».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ