Ραγδαίες εξελλιξεις στην υπόθεση της Μπίκα – «Δεν υπήρξε ομαδικός βιασμός της Γεωργίας Μπίκα στη σουίτα 602» - celebs.gr

Breaking

Ραγδαίες εξελλιξεις στην υπόθεση της Μπίκα – «Δεν υπήρξε ομαδικός βιασμός της Γεωργίας Μπίκα στη σουίτα 602»

featured image

Θεσσαλονίκη: Οι καθαρές τοξικολογικές και οι μαρτυρίες των υπαλλήλων του ξενοδοχείου οδηγούν σε κλείσιμο της δικογραφίας, με μοναδικό κατηγορούμενο τον Βασίλη Λεβέντη για τον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα – Μένει η οριστική απόφαση για το αν θα σταλεί στο αρχείο ή στο ακροατήριο – Επιμένει η πλευρά της 24χρονης και ετοιμάζει κατάλογο με 20 αναπάντητα ερωτήματα προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Με μοναδικό κατηγορούμενο τον Βασίλη Λεβέντη και χωρίς να στοιχειοθετείται ομαδικός βιασμός στη σουίτα 602 του πεντάστερου ξενοδοχείου ολοκληρώθηκε η ανάκριση από την Ε’ ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Οι άντρες μας περιμένουν να έρθουν οι Ουκρανές»: Κύμα οργής με την δήλωση καθηγητή Πανεπιστημίου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μαρία Ζαχάροβα: Οι πικάντικες φωτογραφίες της καλλονής του Ρωσικού Υπουργείου που κράζει την Ελλάδα

Πλέον, θα υποβάλει πρόταση προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και θα αποφασιστεί αν η υπόθεση θα παραπεμφθεί στο ακροατήριο ή θα τεθεί στο αρχείο. Τα νέα δεδομένα απογοήτευσαν την πλευρά της Γεωργίας Μπίκα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δικηγόρος της ετοιμάζει αναφορά με 20 αναπάντητα ερωτήματα για παραβάσεις τόσο της Αστυνομίας όσο και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας για την υπόθεση. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο νομικός εκπρόσωπος της 24χρονης, το ερωτηματολόγιο θα σταλεί στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ