Θρίλερ στην Πάτρα – Νέες εξηγήσεις της μητέρας για τις αμυχές στη Μαλένα - celebs.gr

Breaking

Θρίλερ στην Πάτρα – Νέες εξηγήσεις της μητέρας για τις αμυχές στη Μαλένα

featured image

Νέες εξηγήσεις έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τις αμυχές στη μύτη της 3,5 ετών Μαλένας ,που αποκάλυψε αποκλειστικά η εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ”.

Σε επικοινωνία που είχε με την εκπομπή TLIVE του ALPHA με την Τατιάνα Στεφανίδου είπε ότι “δεν θυμάμαι αν υπήρχαν αυτές οι εκδορές ,έγινε και μία ανάνηψη. Πιθανότατα έτσι να προκλήθηκαν” απάντησε. Η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών είπε ακόμα ότι στο σημείο που έγιναν τα σημάδια δεν μπορεί να προκλήθηκαν σε προσπάθεια να κλείσει κάποιος τη μύτη του παιδιού: “Κοιτάξτε λίγο πιο προσεκτικά. Που είναι ακριβώς. Είναι κάτω ακριβώς από τα μάτια της Μαλένας.Εκεί και να θες να κλείσεις τη μύτη δεν γίνεται” ανέφερε στη δημοσιογράφο της εκπομπής.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Οι άντρες μας περιμένουν να έρθουν οι Ουκρανές»: Κύμα οργής με την δήλωση καθηγητή Πανεπιστημίου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μαρία Ζαχάροβα: Οι πικάντικες φωτογραφίες της καλλονής του Ρωσικού Υπουργείου που κράζει την Ελλάδα

Αναφερόμενη στην κοκκινίλα στο μάγουλο της Μαλένας η μητέρα επανέλαβε ότι πρόκειται για ατοπική δερματίτιδα. Ένα εξάνθημα που δεν καταγράφηκε στην ιατροδικαστική έκθεση. Προβληματισμό προκαλεί η παρουσία υγρού στην θωρακική κοιλότητα της Μαλένας , σύμφωνα με την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε τη δική της εξήγηση και για τον αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και είχε πει ότι η Τζωρτζίνα ήταν αυτή που βρήκε νεκρή, την αδελφούλα της Ίριδα .

“Να βγει να το πει με το όνομα του ,δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο” τόνισε η μητέρα των νεκρών κοριτσιών.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα