Πυρ και μανία η Ρούλα Πισπιρίγκου στη Νικολούλη: «Παίρνει η άλλη και λέει είναι έγκυος. Έχω εκνευριστεί» - celebs.gr

Breaking

Πυρ και μανία η Ρούλα Πισπιρίγκου στη Νικολούλη: «Παίρνει η άλλη και λέει είναι έγκυος. Έχω εκνευριστεί»

featured image

Φως στο Τούνελ: Την τελευταία αποκαλυπτική συνομιλία που είχε με την μητέρα των νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα έφερε στο «φως» η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίστηκε ενοχλημένη με τους μάρτυρες που μίλησαν για εκείνη κάτι που αποτυπώθηκε και σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με την Αγγελική Νικολούλη.

Όπως είπε η δημοσιογράφος στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ήρθαν σε επαφή πριν από 10 ημέρες προτού ο δικηγόρος της μητέρας Απόστολος Λύτρας τη συμβουλεύσει να διακόψει τις επαφές της με τα Μέσα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο Μαϊάμι μετακομίζει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά μετά το άνοιγμα της “χρυσής” διαθήκης

«Έχεις κάνει ένα τρέιλερ φωτιά, εμάς ποιος μας μαρτυράει; Να μαρτυράνε και με όνομα. Έχω εκνευριστεί με τους μάρτυρες που δεν είναι μάρτυρες. Δεν θεωρώ αυτός που είπε ότι του είπα ότι η Τζωρτζίνα είδε νεκρή την Ίριδα θα πάει να καταθέσει. Μακάρι να πάει αν μάθουμε και ποιος είναι. Μου είπες δεν θα κάνουμε εκπομπή αν δεν είχες στοιχεία», είπε η μητέρα με την Αγγελική Νικολούλη να απαντάει πως «τελικά βρήκε στοιχεία».

«Μακάρι να τελειώσει όλο αυτό γιατί γίναμε παρατράγουδα», ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Μου δώσανε ένα κινητό που παίρνει και λέει για εμάς και τον Μάνο διάφορα. Πήρε μία το Star και είπε ότι η κοπέλα που είναι ο Μάνος είναι έγκυος. Θες να στου στείλω το κινητό που συστήνεται ως Χριστίνα να μου πεις αν ενόχλησε κι εσάς;», πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη η Ρούλα όλο αυτό το διάστημα έχει κάνει οχλήσεις σε άτομα που πιστεύει ότι μίλησαν για εκείνη στα κανάλια και μάλιστα έχει φτάσει να χτυπά πόρτες μες στη νύχτα.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ