«Σταματήστε το ψάξιμο, δεν θα βρεθεί τίποτα»: Η ψιθυριστή, γυναικεία φωνή που αναστάτωσε τη Νικολούλη - celebs.gr

Breaking

«Σταματήστε το ψάξιμο, δεν θα βρεθεί τίποτα»: Η ψιθυριστή, γυναικεία φωνή που αναστάτωσε τη Νικολούλη

featured image

Μία ψιθυριστή γυναικεία φωνή «πάγωσε» το στούντιο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»

Με την υπόθεση της Πάτρας και το θάνατο των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας ασχολήθηκε για ακόμα μία Παρασκευή η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

Η εκπομπή φιλοξένησε δηλώσεις της 33χρονης μητέρας, μαρτυρίες αλλά και τα λεγόμενα της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο Μαϊάμι μετακομίζει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά μετά το άνοιγμα της “χρυσής” διαθήκης

Με αφορμή την ατάκα της Αγγελικής Νικολούλη ότι η Τζωρτζίνα «μίλησε» από τον τάφο της έγινε η αποκάλυψη στην εκπομπή ότι υπάρχει και ένα ακόμη αδιάσειστο στοιχείο στην υπόθεση από όταν ακόμα ζούσε το παιδί!

Λίγο αργότερα ένα ανώνυμο τηλεφώνημα «τάραξε» την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» που ερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούστηκε μια γυναικεία φωνή να μιλά ψιθυριστά, λέγοντας: «Μην ψάχνετε τίποτα, δεν θα βρεθεί τίποτα».


«Είχαμε ένα τηλεφώνημα μια γυναικεία φωνή η οποία ψιθυρίζοντας μας είπε, “Μην ψάχνετε τίποτα, δεν θα βρεθεί τίποτα” και το έκλεισε αμέσως», ανέφερε ο συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ.

Την ίδια ώρα το hashtag #fosstotounel είχε εκτοξευθεί στην πρώτη θέση των trends από τον κόσμο που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας, με τους αιφνίδιους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Μετά το ανώνυμο τηλεφώνημα, το Twitter πήρε φωτιά με τους χρήστες να υποστηρίζουν πως η γυναίκα που κάλεσε στην εκπομπή ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ