Η κάμερα «δείχνει» τον δολοφόνο: Ραγδαίες εξελίξεις στο τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα - celebs.gr

Breaking

Η κάμερα «δείχνει» τον δολοφόνο: Ραγδαίες εξελίξεις στο τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα

featured image

Τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τη δολοφονία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, τα τελευταία 24ωρα, καθώς η κάμερα “δείχνει” τον δολοφόνο.

Ο 62χρονος Σ.Β. είχε εξαφανισθεί από το σπίτι του, δύό τετράγωνα παρακάτω από το σπίτι στο οποίο έγινε το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα. Δεν έχει δώσει σημεία ζωής από εκείνο το απόγευμα, γεγονός που τον καθιστά βασικό ύποπτο, σε συνδυασμό με όλα τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΕΛΑΣ, αλλά και το οπτικό υλικό από τις κάμερες.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ιβάν Σαββίδης: Θα φιλοξενήσει στο Πόρτο Καρράς τους Έλληνες πρόσφυγες από την Ουκρανία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δεν τα κατάφερε η Βίκυ – Νεκρή μπροστά στην κόρη της απο τα “βόλια” του Πυγμάχου

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του Σ.Β., όπου εντοπίστηκαν όπλα, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα όπλα αυτά συνδέονται με τον κάλυκα που εντοπίστηκε στον τόπο του εγκλήματος.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον φερόμενο δολοφόνο στο τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», o βασικός ύποπτος κατηγορούσε τον 37χρονο και την 32χρονη ότι του χρωστούσαν ενοίκια, ενώ το ζευγάρι έλεγε, όπως ακούστηκε, ότι ο 62χρονος τούς έκοβε το ρεύμα και το νερό και δεν φρόντιζε να επισκευαστούν οι ζημιές του σπιτιού.

Γύρω στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης, ο 11χρονος Μιχάλης επιστρέφει στο σπίτι του, στο κέντρο της Ανδραβίδας και βρίσκει τη μητέρα, τον πατριό του και τα δύο ετεροθαλή αδέλφια του νεκρούς.


Όπως αναφέρει το pelop.gr, παίρνει αγκαλιά τον μικρότερο αδελφό του, 18 μνών και πηγαίνει σε γειτονικό συνεργείο, ζητώντας βοήθεια, ενώ έχει πλαντάξει στο κλάμα.

Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου Λευτέρης Μαντζώρος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που βλέπει μπροστά του και όπως υπογραμμίζει «προσπάθησα να ηρεμήσω το παιδί. Ήταν σε τρομερά άσχημη κατάσταση. Άλλος ειδοποίησε την Αστυνομία. Δεν πλησίασα καν το σπίτι, φρόντιζα το παιδί».

Αρχικά, όλοι νόμιζαν πως ο 32χρονος πατέρας σκότωσε την 37χρονη ρουμανικής καταγωγής σύζυγό του, τα παιδιά του και αυτοκτόνησε, ωστόσο, όπλο δίπλα του δεν βρέθηκε, με τις έρευνες να στρέφονται στον πρώην σύζυγο της γυναίκας και πατέρα του Μιχάλη, όμως και εκείνος είχε άλλοθι.

Ο δράστης που προχώρησε στο τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα, προφανώς διαπληκτίστηκε με το ζευγάρι, τους πυροβόλησε και έπνιξε τα δύο παιδιά, 2,5 και 1,5 ετών αντίστοιχα. Λίγο μετά το έγκλημά του, έσυρε τα πτώματα του ζευγαριού και τα τοποθέτησε πάνω σε ένα τρέιλερ. Ακριβώς δίπλα έβαλε και το μεγαλύτερο από τα δύο μωρά. Άγνωστο για ποιο λόγο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το αρχικό σχέδιό του, το οποίο προφανώς ήταν να μεταφέρει τα θύματά του αλλού. Έφυγε εσπευσμένα.

Από κάμερα κλειστού κυκλώματος, φάνηκαν οι κινήσεις του φερόμενου δολοφόνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται άνδρας, που έχει σχέση με τη στέγαση του ζευγαριού, 62 ετών, παντρεμένος, πατέρας 2 παιδιών με «παρελθόν».

Όπως επεσήμανε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μαρίνος «αν είναι αυτός που ψάχνει η Αστυνομία, τι να σας πω. Όταν ήμασταν 15 ετών, γιατί έχουμε ίδια ηλικία με είχε πυροβολήσει. 97 σκάγια έχω στο πόδι μου από δαύτον» δηλώνει ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μαρίνος.

Από την πλευρά του, ένας Πατρινός, που ζει μόνιμα στην Ανδραβίδα, περιγράφει τον δράστη ως έναν σκληρό και αδίστακτο άνθρωπο που τον είχε ικανό για όλα, τονίζοντας «τον ξέρω. Έχει κάνει πολλά στο χωριό. Δεν το πιστεύω ότι έπνιξε τα παιδιά λες και ήταν κουνέλια. Τρελαίνομαι στην σκέψη». [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ