Θρίλερ στην Πάτρα – «Αυτά που έγιναν δεν μπορεί να τα χωρέσει το μυαλό μου» - celebs.gr

Breaking

Θρίλερ στην Πάτρα – «Αυτά που έγιναν δεν μπορεί να τα χωρέσει το μυαλό μου»

featured image

Είναι γιατρός που έζησε τον θάνατο της μικρής Μαλένας, τις τελευταίες στιγμές της 9χρονης Τζωρτζίνας στην Πάτρα και το αναπάντεχο τέλος της μικρής Ίριδας. Γιατρός που τις επόμενες μέρες, αναμένεται να καταθέσει στους αξιωματικούς της αστυνομίας και θέλει να κρατήσει την ανωνυμία, μέχρι να περιγράψει τα γεγονότα, όπως τα έζησε.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ιβάν Σαββίδης: Θα φιλοξενήσει στο Πόρτο Καρράς τους Έλληνες πρόσφυγες από την Ουκρανία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δεν τα κατάφερε η Βίκυ – Νεκρή μπροστά στην κόρη της απο τα “βόλια” του Πυγμάχου

«Όταν μου είπαν ότι πέθανε η μικρή Μαλένα δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το παιδί ήταν σε άριστη κατάσταση και δεν δικαιολογείται αυτό που έγινε. Η ιατροδικαστική εξέταση απέδωσε τον θάνατο σε ηπατική ανεπάρκεια αλλά κάτι τέτοιο δεν εξηγείται. Εκτιμώ ότι μπορεί να έγινε κάποιο λάθος. Πάντως δεν πιστεύω ότι η ηπατική ανεπάρκεια είναι η πραγματική αιτία του θανάτου της» αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.

Τονίζει πως το μυαλό των γιατρών δεν πήγε σε κάτι ύποπτο. «Πρέπει να εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες που μας δίνει η ιατρική πριν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε άλλα πράγματα. Αν όμως δεν υπάρξει η ιατρική εξήγηση στα όσα έγιναν, ίσως είναι δουλειά της αστυνομίας. Πιστεύω πάντως ότι απαντήσεις υπάρχουν και θα τις μάθουμε.» [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ