Παίρνει τηλέφωνα η Ρούλα σε όσους λένε πράγματα αρνητικά για εκείνη - celebs.gr

Breaking

Παίρνει τηλέφωνα η Ρούλα σε όσους λένε πράγματα αρνητικά για εκείνη

featured image

Η Άννα Μαστοράκου, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη, αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε η ίδια με τη μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών, αλλά και στη στάση της.

«Έγινε μία μεγάλη προσπάθεια από το ιατρικό δυναμικό της πόλης να «θωρακίσουν» την Τζωρτζίνα. Οι γιατροί φέρθηκαν πολύ ανθρώπινα και προσπάθησαν πραγματικά να αγκαλιάσουν την οικογένεια και να διερευνηθούν τα αίτια των σπασμών που ανέφερε η μητέρα. Έχουν ήδη παραδοθεί τα ιστορικά των παιδιών στις αστυνομικές Αρχές.»

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο Μαϊάμι μετακομίζει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά μετά το άνοιγμα της “χρυσής” διαθήκης

Μετά από τη δημόσια τοποθέτησή της σχετικά με την υπόθεση, η Ρούλα επικοινώνησε μαζί της ενοχλημένη.


«Με κάλεσε η μητέρα φανερά ενοχλημένη για την αναφορά μου στα περιστατικά, γιατί κατά την άποψή της δεν είχα σχέση και γνώση με αυτά. Μου είπε πως η εμπλοκή μου ήταν άστοχη. Της εξήγησα πως είναι θεσμικός ο δικός μου ρόλος για να μην κλονιστεί η εμπιστοσύνη των πολιτών τόσο ως προς τους γιατρούς, όσο και ως προς τα νοσοκομεία. Μου ζήτησε να επανορθώσω για δύο θέματα. Ένα από αυτά ήταν να πω ότι εκκρεμεί μία εξέταση για τον γονιδιακό έλεγχο στην Αμερική, γιατί πιστεύει ακράδαντα πως αυτή η εξέταση θα αναδείξει το σπάνιο γενετικό αίτιο που δικαιολογεί το θάνατο των τριών παιδιών της…»

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ