Δυο φωτογραφιες ανέβασε ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος και τους έκανε ολους πάλι άνω κάτω - celebs.gr

Breaking

Δυο φωτογραφιες ανέβασε ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος και τους έκανε ολους πάλι άνω κάτω

featured image

Δυο φωτογραφίες που θα πρέπει να μας βάλουν σε σκεψεις ανέβασε πριν λίγη ωρα ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος και αναστάτωσε όλο το διαδίκτυο.

Η πρώτη φωτογραφια έδειχνε κάποιους Έλληνες στρατιώτες να κάνουν παρέλαση φορώντας και μάσκες για την πανδημια.

Η δεύτερη φωτογραφια έδειχνε ένοπλους στρατιώτες απο πεδίο μάχης της Ουκρανίας να πολεμούν χωρις μάσκες για την πανδημια ενώ το σχόλιο που έκανε έγραφε:

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο Μαϊάμι μετακομίζει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά μετά το άνοιγμα της “χρυσής” διαθήκης

Έλληνες εν ειρήνη με μάσκα. Ουκρανοί εν πολέμω χωρίς μάσκα…Τα συμπεράσματα δικά σας… zougla.gr

24052F82 5ECA 44EF 81AD A42F692ADE1F

00976707 C60B 49AB 86EF EED47760866F


Η ανάρτηση αυτή του Μακη Τριανταφυλλοπουλου έρχεται σε μια στιγμή που την μια μέρα η κυβερνηση εξαγγέλει πως θα καταργήσει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και την επόμενη τα παίρνει πίσω:

Η σύγχυση που προκάλεσαν οι απανωτές δηλώσεις του επίκουρου καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη για προσεχή κατάργηση της χρήσης του πιστοποιητικού εμβολιασμού ως πάσο, συνεχίζεται.

Το πρωί η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα διέψευσε (σ.σ. μέχρι αποδείξεως του εναντίου τουλάχιστον) ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση, απαντώντας χαρακτηριστικά σε ερώτημα για το αν καταργείται το πιστοποιητικό εμβολιασμού για τους κλειστούς χώρους:

«Δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο, ότι. Δεν το είπε κάποιο μέλος της Κυβέρνησης…».

Η κ.Γκάγκα επανέλαβε ότι το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών θα σταματήσει να ισχύει από τις 15 Απριλίου (σ.σ. δεν θα παραγραφούν τα ήδη βεβαιωμένα πρόστιμα, απλώς δεν θα επιβληθούν άλλα), ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να σβηστεί το πρόστιμο των 300 ευρώ σε όποιους έχει επιβληθεί.

«Δεν είναι σωστό αναδρομικά να αίρονται αποφάσεις τις οποίες οι μισοί πολίτες έχουν ακολουθήσει και οι άλλοι μισοί όχι. Δεν είναι σωστό, δεν είναι δίκαιο», σχολίασε.

Η κ.Γκάγκα είπε ακόμα πως δεν υπάρχει θέμα τέταρτης δόσης εμβολίου στον γενικό πληθυσμό και χαρακτήρισε αυτή τη φάση που διανύει η χώρα μας ως φάση «διαχειρίσιμης έξαρσης της πανδημίας»…

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ