Κέλλυ Κελεκίδου: Έκοψε “μαχαίρι” αuτό που τρώμε όλοι και έχασε 22 κιλά – Η δίαιτα της που την άφησε μισή - celebs.gr

Breaking

Κέλλυ Κελεκίδου: Έκοψε “μαχαίρι” αuτό που τρώμε όλοι και έχασε 22 κιλά – Η δίαιτα της που την άφησε μισή

featured image

Η Κέλλυ Κελεκίδου έχει αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της εγχώριας showbiz. Η αγαπημένη τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της και φροντίζει να γυμνάζεται ώστε να είναι το σώμα της υγιές και καλοδιατηρημένο.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν, η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να χάσει 22 κιλά μετά την εγκυμοσύνη της και μάλιστα χωρίς στερήσεις και υπερβολές.

Η Κέλλυ Κελεκίδου έχασε 22 κιλά με την πιο απλή δίαιτα

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να πάρω τόσα πολλά κιλά. Το έριξα , έφαγα και είπα πως δεν με νοιάζει. Θαρρείς ανέπνεα και έπαιρνα κιλό» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο Μαϊάμι μετακομίζει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά μετά το άνοιγμα της “χρυσής” διαθήκης

Βγαίνοντας από το μαιευτήριο ήταν 77 κιλά ενώ σήμερα το βάρος της κυμαίνεται από 51 έως 55 κιλά.

«Αποφεύγω να τρώω το βράδυ. Αν τρώω καθημερινά το βράδυ, μπορεί μέσα σε μία εβδομάδα να πάρω και 3,5 κιλά», είχε εξομολογηθεί.

Παράλληλα με την καλή διατροφή, η Κέλλυ αποκάλυψε πως τη βοήθησε πάρα πολύ στην προσπάθειά της να χάσει κιλά ο θηλασμός. «Θήλασα το παιδί για 11 μήνες. Ο θηλασμός είναι το καλύτερο δώρο για το παιδί σου. Επίσης, κάθε φορά που θήλαζα έχανα 150 θερμίδες».

Στη διάρκεια της συνέντευξης, η Κέλλυ είχε αποκαλύψει στην Τατιάνα Στεφανίδου πως υπήρξε πιο παχιά σε πιο νεαρή ηλικία. «Ήμουν 67 κιλά. Ποτέ δεν ήμουν υστερική. Είχα φτάσει κοντά στα 70 κιλά. Σε πληροφορώ κάποια φορά προχωρούσα σε μια βιτρίνα και πρώτα πήγαινε το ένα ψωμάκι και μετά το επόμενο. Δεν με γνώρισα στη βιτρίνα» ανέφερε.


Εκείνο που της έδωσε κίνητρο να προσέχει τη σιλουέτα της είναι η δουλειά της.

«Όταν έχεις κάποια ρούχα και ετοιμάζεσαι να βγεις στη σκηνή… τότε φας δεν φας ξέρεις ότι πρέπει να μπεις σε αυτά. Οπότε συμβιβάζεσαι με αυτό που έχεις. Χωρίς να σημαίνει οτι αν πάω διακοπές δεν μπορώ να βάλω 7 κιλά σε δύο εβδομάδες» είχε εξηγήσει η δημοφιλής τραγουδίστρια.

«Γενικά τρώω τα πάντα και δεν στερούμαι τίποτα. Μερικές φορές τρώω υπερβολικά πολύ. Έχω καταφέρει να βρω το μυστικό, που άλλους οργανισμούς μπορεί να μην τους βοηθάει, εμένα όμως με βοήθησε πολύ. Τρώω πολλά μικρά γεύματα ανά 2-3 ώρες».



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ