Ιβάν Σαββίδης: Θα φιλοξενήσει στο Πόρτο Καρράς τους Έλληνες πρόσφυγες από την Ουκρανία - celebs.gr

Breaking

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Ιβάν Σαββίδης: Θα φιλοξενήσει στο Πόρτο Καρράς τους Έλληνες πρόσφυγες από την Ουκρανία

featured image

Με εντολή του Ιβάν Σαββίδη, Έλληνες ομογενείς από την Ουκρανία, θα φιλοξενηθούν σε δωμάτια, στο πολυτελές ξενοδοχείο του, στο Πόρτο Καρράς.

Στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Ιβάν Σαββίδη στο Πόρτο Καρράς της Σιθωνίας θα φιλοξενηθούν Έλληνες που εγκατέλειψαν την Ουκρανία και έρχονται στην Ελλάδα λόγω του πολέμου.

Ο επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, σε συνεννόηση με την ελληνική κυβέρνηση, ζήτησε από τους συνεργάτες του να γίνουν όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες ώστε να φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο, που διαθέτει 407 δωμάτια, οι Έλληνες ομογενείς που βιώνουν τη φρίκη του πολέμου.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Ο Ιβάν Σαββίδης, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην Ουκρανία και επιθυμεί να καταστεί σαφές ότι στέκεται στο πλευρό των προσφύγων του πολέμου.


Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Ιβάν Σαββίδη

Το συγκρότημα του Πόρτο Καρράς καταλαμβάνει έκταση 17.630 στρεμμάτων και αποτελείται από τα ξενοδοχεία «Μελίτων» και «Σιθωνία» και τις Βίλες «Γαλήνη» το οινοποιείο με το βιολογικό αμπελώνα, έκτασης 4.750 στρ., αθλητικές εγκαταστάσεις κ.λπ.

Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο ανήκει στο Porto Carras Grand Resort, στεγάζεται σε ένα μοντέρνο κτίριο με θέα στο Αιγαίο και απέχει 3 λεπτά με τα πόδια από την Παραλία Νέου Μαρμαρά και 110 χλμ. από τον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης “Μακεδονία”.

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου