«Αν είναι έγκλημα, θα έχουμε το έγκλημα του αιώνα» – Το σχόλιο του Πάνου Σόμπολου για την υπόθεση της Πάτρας - celebs.gr

Breaking

«Αν είναι έγκλημα, θα έχουμε το έγκλημα του αιώνα» – Το σχόλιο του Πάνου Σόμπολου για την υπόθεση της Πάτρας

featured image

Για την υπόθεση με τους ανεξήγητους θανάτους των τριών παιδιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, μίλησε ο  γνωστός και έμπειρος αστυνομικός συντάκτης Πάνος Σόμπολος.

Ο δημοσιογράφος που κάλυψε στυγερά εγκλήματα και δολοφονίες που απασχόλησαν την κοινή γνώμη για μέρες ή εβδομάδες μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την υπόθεση που έχει τραβήξει επάνω της το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, την ώρα που η έρευνα των αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

«Έχω καλύψει στη μακροχρόνια δημοσιογραφική μου πορεία δεκάδες χιλιάδες εγκλήματα, δυστυχήματα, ατυχήματα διαφόρων ειδών. Στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να συμβαίνουν παθολογικά αίτια ή εγκληματική ενέργεια» σχολίασε ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης και σημείωσε ότι δεν πρέπει να βγάζει ο κόσμος μόνος του συμπεράσματα:

«Στα παθολογικά αίτια μπορεί να είναι κληρονομικότητα, μπορεί να είναι κάποια ασθένεια που δεν εντοπίστηκε. Μπορεί να είναι αμέλεια του ιατρικού προσωπικού, μπορεί να μην έγιναν κάποια πράγματα που έπρεπε να γίνουν και φυσικά η εγκληματική ενέργεια. Δεν πρέπει να βγάζουμε μόνοι μας συμπεράσματα και να λέμε αυτός είναι αθώος ή ένοχος. Θα πρέπει να περιμένουμε. Να μην δικάζουμε και καταδικάζουμε. Στο τραπέζι των ερευνών υπάρχουν όλα τα ενδεχόμενα που εξετάζονται με μεγάλη προσοχή από τους ειδικούς και τις Αρχές» ανέφερε.


«Αν είναι έγκλημα, θα έχουμε το έγκλημα του αιώνα»…

Περιγράφοντας την δική του εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια, ο κ. Σόμπολος σημείωσε ότι έχει συναντήσει διαφορετικές συμπεριφορές σε θύτες: «Έχω πάρει συνεντεύξεις από γυναίκες που ενώ μου μιλούσαν να πηγαίνει το δάκρυ κάτω και να φωνάζουν για τον σύζυγό της που είχε χαθεί ‘βοηθήστε με να βρούμε τον σύζυγό μου’ και να κλαίει με μαύρο δάκρυ. Και αποδεικνύεται αυτή που έκλαιγε ήταν η ίδια που είχε σκοτώσει με τον εραστή της τον σύζυγό, τον είχε θάψει» τόνισε και πρόσθεσε ότι το γεγονός ότι η μητέρα δεν έκλαψε, δεν την καθιστά ένοχη. Ωστόσο, εάν πρόκειται για έγκλημα, τότε αδιαμφισβήτητα θα είναι το έγκλημα του αιώνα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επειδή δεν έκλαψε σημαίνει ότι είναι ένοχη; Το αν κλαίει ή όχι κάποιος δεν αποτελεί στοιχείο της έρευνας… Όχι συμπεράσματα εμείς. Αφήστε να ολοκληρωθούν οι έρευνες. Αν είναι έγκλημα, θα έχουμε το έγκλημα του αιώνα».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ