Ολένα Ζελένσκα: Σενάριο τρόμου για τη γυναίκα του Ζελένσκι - celebs.gr

Breaking

Ολένα Ζελένσκα: Σενάριο τρόμου για τη γυναίκα του Ζελένσκι

featured image

Η Ολένα αλλάζει με τα παιδιά της καταφύγια, καθώς είναι ο Νο 2 στόχος

Είχε σοβαρές αντιρρήσεις ο άνδρας της να εμπλακεί στην πολιτική. Οι εξελίξεις μάλλον δικαίωσαν την πρώτη κυρία της Ουκρανίας Ολένα Ζελένσκα, η οποία, ωστόσο, στα 44 της υπόσχεται να διατηρήσει την ψυχραιμία της μέσα στην αδιανόητη κρίση που καλείται να διαχειριστεί ο σύζυγός της.

Η Ζελένσκα, μαζί με τη 17χρονη κόρη τους και τον 9χρονο γιο τους, αλλάζει καταφύγια, αφού είναι νούμερο 2 στόχος, όπως ανακοίνωσε ο άνδρας της, αλλά στέκεται στο πλευρό του Ζελένσκι με όλους τους τρόπους. «Δεν θα έχω πανικό ή δάκρυα» έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram τις πρώτες ώρες των επιθέσεων την περασμένη εβδομάδα. «Θα είμαι ήρεμη και με αυτοπεποίθηση. Τα παιδιά με έχουν ανάγκη. Θα είμαι δίπλα τους. Δίπλα στον άνδρα μου. Και μαζί σας» κατέληξε απευθυνόμενη στους followers της και κατ’ επέκτασιν στον ουκρανικό λαό.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Η εισβολή της Ρωσίας στη χώρα της σηματοδοτεί ακόμα μία εντυπωσιακή τροπή στη ζωή της γυναίκας, που, παρά τη διασημότητα του άνδρα της, αυτή έμενε για δεκαετίες στο παρασκήνιο. Αν και είχε κάνει σπουδές αρχιτεκτονικής, η Ολένα έκανε καριέρα ως σεναριογράφος για τον θίασο κωμωδίας από τον οποίο αναδείχθηκε ο σύζυγός της. Οταν αυτός, διάσημος πια ηθοποιός τής είπε ότι ήθελε να βάλει υποψήφιος για την προεδρία, η Ολένα δήλωσε δημοσίως «άκρως αντίθετη» με το «εγχείρημα».

Παρ’ όλα αυτά, όταν άρχισε την προεκλογική του καμπάνια, ήταν συνεχώς στο πλευρό του, ενώ τρία χρόνια μετά την εκλογή του έχει μπει πολύ ζεστά στον ρόλο της πρώτης κυρίας, καθώς χρησιμοποιεί την επιρροή της για σκοπούς όπως η βελτίωση της διατροφής των παιδιών και η ισότητα μεταξύ των δύο φύλων. Η Ολένα επίσης, που έχει ήδη στο ενεργητικό της ένα εξώφυλλο στη «Vogue», έχει ξεχωρίσει για την γκαρνταρόμπα της, αλλά και για την προτίμησή της στους Ουκρανούς δημιουργούς.

Τώρα μένει να διαπιστωθεί ποια ηθοποιός θα την υποδυθεί, αφού, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της «New York Post», υπάρχουν ήδη φωνές στο twitter που ζητούν από το Χόλιγουντ να γυριστεί μια ταινία για τον άνδρα της, και μάλιστα έχουν υποδείξει και ως καταλληλότερο να τον υποδυθεί τον 51χρονο ηθοποιό Τζέρεμι Ρένερ.


[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα