Θεσσαλονίκη – Στο φως το αμαρτωλό παρελθόν του φονιά – Τα ίδια τράβαγαν οι πρώην του - celebs.gr

Breaking

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Θεσσαλονίκη – Στο φως το αμαρτωλό παρελθόν του φονιά – Τα ίδια τράβαγαν οι πρώην του

featured image

Ακόμη μία γυναικοκτονία συνταράσσει την ελληνική κοινωνία. Το βράδυ της Τετάρτης ο 42χρονος πυγμάχος Λεοντής Βορριάς μπούκαρε στο μαγαζί που διατηρούσε η πρώην σύντροφός του στη Θεσσαλονίκη, την πυροβόλησε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η 41χρονη Βίκυ διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου και κατέληξε αργά το βράδυ. Το θύμα ήταν μητέρα τριών παιδιών ενώ από τα πυρά του δράστη τραυματίστηκε και η 20χρονη κόρη της.

Όπως φαίνεται όμως ο αυτόχειρας πυγμάχος είχε παρελθόν κακοποιητικών συμπεριφορών προς τις συντρόφους του.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ιβάν Σαββίδης: Θα φιλοξενήσει στο Πόρτο Καρράς τους Έλληνες πρόσφυγες από την Ουκρανία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δεν τα κατάφερε η Βίκυ – Νεκρή μπροστά στην κόρη της απο τα “βόλια” του Πυγμάχου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δ. Γιαννακόπουλος: «Ο Πούτιν πολεμά το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum για να μας σώσει – Του οφείλουμε μία συγγνώμη»

Το πρωί της Πέμπτης μία πρώην σύντροφός του δημοσίευσε το απειλητικό μήνυμα που της είχε στείλει. «Δε θα κοιτάξω να σε ψάξω η Χίος είναι μικρή και κάποια στιγμή θα βρεθούμε. Δεν ξέρω για το πηγάδι που λες αν είναι μεγάλο αλλά απ’ ότι ξέρω το λιμάνι είναι 9 μέτρα» έγραψε ο αυτόχειρας τον Ιούνιο του 2018.


Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη μίλησε και φίλος άλλης πρώην συντρόφου του πυγμάχου. Όπως είπε ο Κωνσταντίνος Κομνηνός, η φίλη του είχε σχέση με τον πυγμάχο τρία χρόνια. Είχε κάνει μάλιστα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.

Είχαν καταλήξει στα δικαστήρια, ενώ ανέφερε ότι την απειλούσε. Ο φίλος της πρώην του πυγμάχου σημείωσε ότι υπήρξε κοπέλα που αναγκάστηκε να πάει στην Αμερική για να ξεφύγει από την κακοποιητική συμπεριφορά του πυγμάχου.

 

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ