Αγγελική Νικολούλη: Η ανάρτηση για το “αγοράκι” που προκαλεί ερωτηματικά και το «κενό» των 35 λεπτών - celebs.gr

Breaking

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Αγγελική Νικολούλη: Η ανάρτηση για το “αγοράκι” που προκαλεί ερωτηματικά και το «κενό» των 35 λεπτών

featured image

Με την υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (25/2) η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια συνομίλησε με την μητέρα των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της 9χρονης Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο της Πάτρας.

H ανάρτηση της Νικολούλη για την Ρούλα Πισπιρίγκου και η εγκυμοσύνη που προκαλεί ερωτηματικά

Η αστυνομική ρεπόρτερ μάλιστα, λίγες ώρες μετά ανέβασε σε Instagram Story στον προσωπικό της λογαριασμό, ένα απόσπασμα από την παρέμβαση που έκανε η μητέρα των παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου στην εκπομπή της, επιλέγοντας ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο της συνομιλίας τους.

Η παρουσιάστρια του Φως στο Τούνελ, με τρόπο που μοιάζει «στρατηγικός» έκανε αναφορά στην ερώτηση που έθεσε στη μητέρα με αφορμή ένα μήνυμα που είχε στείλει σε κάποιο πρόσωπο τον Φεβρουάριο του 2015, στο οποία δήλωνε ευτυχισμένη επειδή θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και θα είναι αγοράκι.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δ. Γιαννακόπουλος: «Ο Πούτιν πολεμά το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum για να μας σώσει – Του οφείλουμε μία συγγνώμη»

«Είχες κι άλλη εγκυμοσύνη και περίμενες αγοράκι;», τη ρώτησε η Αγγελική Νικολούλη, με την ίδια να απαντάει βουρκωμένη «όχι, όχι, είναι λάθος, λάθος διάγνωση. Θεωρούσε ο γιατρός ότι ήταν αγοράκι»..

Μετά τη δημοσίευση του αποσπάσματος, πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν ότι η ρεπόρτερ ήθελε να στείλει κάποιο «μήνυμα».

Δείτε τη συνομιλία της Αγγελικής Νικολούλη με την Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Η μεγάλη αντίφαση στις συνθήκες θανάτου της Μαλένας και το κρίσιμο «κενό» των 35 λεπτών

Την ώρα που οι έμπειροι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ, προσπαθούν να λύσουν το γρίφο με τους θανάτων των τριών μικρών αδελφών που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε 3,5 χρόνια, νέα στοιχεία ήρθαν στο φως αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου της μικρής Μαλένας στην Πάτρα.

Παράλληλα, μια μεγάλη αντίφαση στην κατάθεση της μητέρας και στα όσα καταγράφηκαν από τους γιατρούς, δημιουργούν έντονους προβληματισμούς και ερωτήματα.

Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου, στις 13 Απριλίου του 2019, η μικρή Μαλένα όχι μόνο δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, αλλά απαθανατίζεται σε φωτογραφία να τρώει σουβλάκι στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Λίγες ώρες μετά, όταν έφυγε ο πατέρας της και έπεσε να κοιμηθεί μαζί με την μητέρα της, όλα άλλαξαν…


«Εκείνο το μεσημέρι, έφυγε ο σύζυγός μου κι έμεινα εγώ δίπλα της και κοιμήθηκα μαζί της. Μετά από μια ώρα ξυπνήσαμε με τη μικρούλα γιατί μπήκε στο δωμάτιο η νοσηλεύτρια και της έδωσε ένα φάρμακο για το στομάχι της. Μετά από 10 λεπτά, στις 16:40 το παιδί τινάχτηκε, έβγαλε έναν βρόγχο και έμεινε με τα μάτια της μισάνοιχτα. Της μίλησα, της φώναξα, “Μαλένα, Μαλένα”, πήρα από τα χεράκια της τα πανάκια που είχε ως συνήθεια να κρατά στον ύπνο της και έτρεξα στο δωμάτιο των νοσηλευτών», περιέγραψε η μητέρα, σε δραματικό τόνο, όσα συνέβησαν πριν πεθάνει η μικρή.

Αντιφάσεις στην ώρα για έκκληση βοήθειας στην Μαλένα

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η μητέρα της Μαλένας στην κατάθεση της, η κόρη της παρουσίασε αυτό το επεισόδιο που έμελλε να είναι καθοριστικό για τη ζωή της στις 16:40, ωστόσο όπως βλέπετε στα ιατρικά έγγραφα οι γιατροί αναφέρουν ότι κλήθηκαν από την μητέρα για παροχή βοήθειας στις 17:15… δηλαδή 35 λεπτά αργότερα.

«Στις 17:15 το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έλαβε έκκληση από τη μητέρα του κοριτσιού ότι το κορίτσι είναι “μπλε” και ότι “χτυπάει” η αντλία. Έγινε άμεση εκτίμηση. Το παιδί βρέθηκε στο κρεβάτι σε πλάγια θέση, χωρίς έκπτυξη του θωρακικού τοιχώματος, χωρίς σφυγμό, με μυδρίαση, υποτονία άκρων και ψυχρό. Έγινε άμεσα ΚΑΡΠΑ και κλήθηκε η ΜΕΘ για περαιτέρω αντιμετώπιση», περιγράφουν οι γιατροί στις επίσημες αναφορές τους.

«Το παιδί είχε γυρίσει σε πλάγια θέση, είχε ξαναπάρει το πανάκι της στα χέρια της και τα χείλη της ήταν μπλε. Η γιατρός κοιτούσε τη Μαλένα με απορία και αδράνεια, με αποτέλεσμα να της πιάσω το μπράτσο και να της πω, “Τι θα κάνεις; Θα ενεργοποιηθείς; Το παιδί πεθαίνει, δεν το βλέπεις;” Δεν έγινε άμεσα ΚΑΡΠΑ, ούτε ανάνηψη. Κάλεσαν την ΜΕΘ του Αγλαΐα Κυριακού για να πάρουν οδηγίες», υποστηρίζει από την πλευρά της η 33χρονη μητέρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ιβάν Σαββίδης: Θα φιλοξενήσει στο Πόρτο Καρράς τους Έλληνες πρόσφυγες από την Ουκρανία

Όπως αναφέρεται στα έγγραφα, οι γιατροί της ΜΕΘ έφτασαν μετά από 4 λεπτά, στις 17:19.

«Στις 17:19 έγινε προσπάθεια ανάνηψης από τη ΜΕΘ, διασωληνώθηκε και χορηγήθηκε αδρεναλίνη. […] Η ανάνηψη συνεχίστηκε για 45 λεπτά. […] Στις 18:05 το κορίτσι κατέληξε» προσθέτουν.

«Το κοριτσάκι δεν είχε σφυγμό όταν φτάσαμε»

Από την πλευρά της, η μητέρα αναφέρει για τα κρίσιμα λεπτά επαναφοράς της μικρής Μαλένας: «Μετά από 10 λεπτά, έφτασαν οι γιατροί της ΜΕΘ και με έβγαλαν από το δωμάτιο. Μέχρι να έρθουν οι γιατροί, ήδη είχαν καταφθάσει ο σύζυγος και οι συγγενείς μας».

«Πήγαμε πολύ γρήγορα. Αν και η απόσταση των δυο κτιρίων είναι στα 5 λεπτά, εμείς πήγαμε γρηγορότερα, κάναμε 4 λεπτά. Το κοριτσάκι δεν είχε σφυγμό όταν φτάσαμε. Κάναμε ανάνηψη, προσπαθούσαμε για πολλή ώρα. Φτάσαμε πραγματικά πολύ γρήγορα, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα», υποστήριξε ωστόσο ο γιατρός της ΜΕΘ που προσπάθησε να επαναφέρει τη μικρή Μαλένα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δεν τα κατάφερε η Βίκυ – Νεκρή μπροστά στην κόρη της απο τα “βόλια” του Πυγμάχου

Το άτυχο κοριτσάκι κατέληξε τελικά στις 18:05, στις 13 Απριλίου 2019, από ανακοπή καρδιάς με απροσδιόριστα αίτια, ενώ ακολούθως η ιατροδικαστική εξέταση έκανε λόγο για ηπατική ανεπάρκεια.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ