"Εκτός εαυτού" ο Ευαγγελάτος - Ειρωνείες από Λιάτσο, φωνές για Πούτιν, Χίτλερ και fake news! (Vid) - celebs.gr

Breaking

"Εκτός εαυτού" ο Ευαγγελάτος - Ειρωνείες από Λιάτσο, φωνές για Πούτιν, Χίτλερ και fake news! (Vid)

featured image

«Αρπάχτηκαν» στον «αέρα» του MEGA και η συζήτηση ξέφυγε. «Βγαίνω από τα ρούχα μου με τα fake news» – «Και ο Χίτλερ τα ίδια έλεγε»!

Μετά την προβολή ρεπορτάζ για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τη ρωσική εισβολή στη χώρα, ο ανταποκριτής του MEGA Δημήτρης Λιάτσος είχε μια έντονη διαφωνία με τον Νίκο Ευαγγελάτο κατά τη σύνδεσή του με την εκπομπή LIVE ΝΕWS, στο MEGA, το απόγευμα της Τετάρτης 2ας Μαρτίου.

«Το νόμισμά μας έχει πάει κάτω και σε λίγο θα έχουμε πρόβλημα, δεν θα έχουμε προϊόντα στα καταστήματά μας», αποκάλυψε Ρωσίδα φοιτήτρια που ζει στην Ελλάδα στο ρεπορτάζ της εκπομπής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δεν τα κατάφερε η Βίκυ – Νεκρή μπροστά στην κόρη της απο τα “βόλια” του Πυγμάχου

«Έχω φοιτητή που έχει περάσει στο ελληνικό πανεπιστήμιο. Δεν μπορεί σήμερα να πάρει τα λεφτά από την κάρτα καθόλου», αποκάλυψε επίσης Ρωσίδα υπήκοος στην εκπομπή του MEGA.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δ. Γιαννακόπουλος: «Ο Πούτιν πολεμά το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum για να μας σώσει – Του οφείλουμε μία συγγνώμη»

Μετά την προβολή του ρεπορτάζ λοιπόν, ο Δημήτρης Λιάτσος σχολίασε ειρωνικά «πεινάω…», καυτηριάζοντας όσα ακούστηκαν προηγουμένως.

Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος μεταξύ των δυο, που διαφώνησαν αναφορικά με την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, με τον Ν. Ευαγγελάτο να σχολιάζει-μεταξύ άλλων-πως «και ο Χίτλερ είχε ανάγνωσμα, προπαγάνδα ήταν, Γκαίμπελς…».

Επίσης, αμφισβήτησε για το αν φτάνουν οι εικόνες των βομβαρδισμών στην Ουκρανία στα ρωσικά Μέσα με τον δημοσιογράφο να τον εκπλήσσει λέγοντάς του ότι μεταδίδονται κανονικά.

Ο ανταποκριτής εξήγησε ότι έχουν προκύψει πολλά fake βίντεο όπως συνηθίζεται σε τέτοιες καταστάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ιβάν Σαββίδης: Θα φιλοξενήσει στο Πόρτο Καρράς τους Έλληνες πρόσφυγες από την Ουκρανία

Ο Νίκος Ευαγγελάτος εκνευρίστηκε, τον διέκοψε για να πει ότι ο Πούτιν «σκοτώνει κόσμο, ωμά, ψυχρά με έναν τρόπο που δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω διότι πρέπει να συγκρατηθώ».

Δείτε τι έγινε στην εκπομπή:

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ