Πακιστανός κλέβει εκκλησάκια και «ερωτοτροπεί» με κολόνες - celebs.gr

Breaking

Πακιστανός κλέβει εκκλησάκια και «ερωτοτροπεί» με κολόνες

featured image

Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά ενός 40χρονου Πακιστανού έχει αναστατώσει τις τελευταίες μέρες ολόκληρο το Ληλάντιο.

Παρότι δεν έχει επιτεθεί σε άνθρωπο μέχρι στιγμής, οι κάτοικοι φοβούνται ότι μπορεί να γίνει επικίνδυνος και έχουν ζητήσει την επέμβαση της αστυνομίας.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Ίσως η αρχή του τέλους… Κρίμα»: Η αινιγματική ανάρτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου για την υπόθεση της Πάτρας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Θρίλερ στην Πάτρα – «Το δικό σου πέθανε πουτάν@ ενώ το δικό μου ζει”

Ο 40χρονος γυρίζει με τα πόδια από τη Λάμψακο έως το Μπούρτζι και το Βασιλικό και βάζει στο στόχαστρο τα εκκλησάκια. Κλέβει εικόνες και ό,τι άλλο βρει και στη συνέχεια πηγαίνει και τα αφήνει έξω από σπίτια.


Ιδιαίτερη αδυναμία επιδεικνύει και στις κολόνες, τις οποίες αγκαλιάζει και …ερωτοτροπεί μαζί τους. Του αρέσει επίσης να πηγαίνει στις αυλές των σπιτιών, να κάθεται και να λερώνει το χώρο με αποτσίγαρα και σκουπίδια.

Κάποιες φορές γίνεται απειλητικός, όπως το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, όταν πήγε σε κατάστημα της Λαμψάκου και άρχισε να μιλάει με έντονο ύφος στην ιδιοκτήτρια, με αποτέλεσμα η γυναίκα να κλειδώσει την πόρτα φοβούμενη τα χειρότερα. «Ολόκληρη η περιοχή έχει αναστατωθεί. Είναι σίγουρο ότι ο άνθρωπος αυτός αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνει επικίνδυνος και τι άλλο μπορεί να κάνει» είπε στη «Γνώμη» η Μαίρη Χριστοφορίδου υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Μπουρτζίου.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ