Πάτρα: Το άγνωστο επεισόδιο στο μνημόσυνο των τριών παιδιών και ο άνδρας που έγινε θέμα συζήτησης - celebs.gr

Breaking

Πάτρα: Το άγνωστο επεισόδιο στο μνημόσυνο των τριών παιδιών και ο άνδρας που έγινε θέμα συζήτησης

featured image

Επεισόδιο σημειώθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στην Πάτρα, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο των τριών παιδιών, που έχασαν τη ζωή τους σε διάστημα περίπου τριών ετών.

Ένας άνδρας, που στεκόταν στην είσοδο της εκκλησίας, εμπόδιζε τους δημοσιογράφους που γνώριζε να εισέλθουν, προκειμένου να μην τραβήξουν φωτογραφίες από το μνημόσυνο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το pelop.gr, αίσθηση, αρνητική εντύπωση, αλλά και συζητήσεις μεταξύ των πιστών, οι οποίοι τηρούσαν τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, προκάλεσε το γεγονός ότι ήταν ο μοναδικός που δεν φορούσε μάσκα.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Έκανα τρεις επεμβάσεις για να διορθώσω το λάθος»: Ξεσπά η Μίνα Αρναούτη για την πλαστική στο στήθος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Τριανταφυλλόπουλος τα είπε όλα με 7 λέξεις: «Με αυτήν την κίνηση ο Ζελένσκι πήρε πολύ κόσμο στο λαιμό του»

Το επεισόδιο που σημάδεψε το μνημόσυνο των τριών παιδιών στην Πάτρα

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο συγκεκριμένος άνδρας δεν δίστασε ακόμη και να εκτοξεύσει απειλές, ενώ όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν, εκείνος αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά του, ωστόσο, αργότερα φάνηκε πως είχε σχέση με την εκκλησία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην είσοδο του Ιερού Ναού ήταν δύο άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι επέβλεπαν τη διαδικασία.

Το μνημόσυνο των τριών παιδιών τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, χωρίς κάμερες, σε κλίμα οδύνης για τον χαμό των τριών παιδιών, καθώς συμπληρώθηκαν 40 ημέρες από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ένας χρόνος από τον θάνατο της Ίριδας και τρία χρόνια από τον θάνατο της Μαλένας. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ