Σύμπτωση στην Πάτρα – Η Ίριδα “έφυγε” μόνο δυο μέρες μετά τον “χωρισμό” των γονιών της - celebs.gr

Breaking

Σύμπτωση στην Πάτρα – Η Ίριδα “έφυγε” μόνο δυο μέρες μετά τον “χωρισμό” των γονιών της

featured image

Η μητέρα των παιδιών που αρνείται κάθε συσχετισμό με τον θάνατο των παιδιών κι δηλώνει ότι αναζητά τα αίτια της τραγωδίας, σε ερώτηση αν υπήρχε «διάσταση» με τον σύζυγο της ανέφερε με σαφήνεια ότι ο σύζυγος της έφυγε από το σπίτι της (λόγω πιθανών προστριβών) «μόνο δύο ημέρες» στην διάρκεια της σχέσης τους.

Όμως στελέχη των αρχών ασφαλείας επεσήμαναν ότι «αυτή η αναφορά της μητέρας των παιδιών δημιουργεί νέες τεράστιες απορίες  για μία ακόμη ύποπτη σύμπτωση».

Η σχέση της με  τον σύζυγό της διαρκεί περίπου 10 χρόνια, δηλαδή περίπου 3700 ημέρες. Είναι λοιπόν νέα σύμπτωση ότι εντός αυτού του  διημέρου – μέσα σε 3700 ημέρες συμβίωσης –  που έλειπε ο σύζυγος της πέθανε ένα από τα τρία παιδιά τους (στις 21 Μαρτίου 2021), δηλαδή η επτά μηνών Ίριδα

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Έκανα τρεις επεμβάσεις για να διορθώσω το λάθος»: Ξεσπά η Μίνα Αρναούτη για την πλαστική στο στήθος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Τριανταφυλλόπουλος τα είπε όλα με 7 λέξεις: «Με αυτήν την κίνηση ο Ζελένσκι πήρε πολύ κόσμο στο λαιμό του»

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με κατάθεση συγγενούς της μητέρας που ήταν παρούσα όταν βρέθηκε νεκρή η Ίριδα, εκείνη ακριβώς ήταν η ημέρα που έλειπε «λόγω διάστασης» ο σύζυγος της! Κάτι που επιβεβαιώνεται κι από άλλα πρόσωπα που γνώριζαν τις σχέσεις του ζευγαριού.


Τα ερωτηματικά γι’ αυτό τον κύκλο των τρομακτικών συμπτώσεων αυξάνονται περαιτέρω, αφού, όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί, στις 8 Απριλίου 2021 (δηλαδή περίπου 20 ημέρες μετά τον δυσεξήγητο θάνατο της Ίριδας) όταν κι υπήρχαν συνεννοήσεις του πατέρα για έκδοση διαζυγίου, εισήχθη αιφνιδιαστικά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων η εννιάχρονη Τζωρτζίνα με αναφερόμενα συμπτώματα που δεν επιβεβαιώθηκαν από τους γιατρούς.

Κι ακολούθως το άτυχο κοριτσάκι που δεν είχε μέχρι τότε κανένα πρόβλημα υγείας, υπέστη στις 11 Απριλίου ανακοπή χωρίς αναφερόμενη αιτία κι υπό περίεργες συνθήκες που προβληματίζουν τους ιατρούς. Μάλιστα, ερευνητές της υπόθεσης σημειώνουν ότι όταν συγγενείς των τριών νεκρών παιδιών ρωτήθηκαν γι’ αυτή την καταφυγή σε δικηγόρους για να προωθηθεί η αίτηση του διαζυγίου δεν την αρνήθηκαν αλλά δήλωσαν ότι «δεν θυμούνταν πότε έγινε».

Κι όλα αυτά βεβαίως, όπως αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο in, συνδυάζονται με 20 άλλες περίεργες συγκυρίες και σχετικές υπόνοιες που συνδέονται με τον θάνατο των τριών παιδιών την περίοδο 2019-2022 κι οι οποίες σχετίζονται με επεισόδια υγείας που παρουσίαζαν ενώ δεν ήταν υπό την επιτήρηση ιατρών και νοσηλευτών, τις αρνητικές εξετάσεις για τα αναφερόμενα προβλήματα, για την απαίτηση παραμονής σε μονόκλινα δωμάτια κλπ. [/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ