Τραγωδία στην Εθνική Φρουρά της Κύπρου: Νεκρή 27χρονη δεκανέας- Ανετράπη το τζιπ στο οποίο επέβαινε - celebs.gr

Breaking

Τραγωδία στην Εθνική Φρουρά της Κύπρου: Νεκρή 27χρονη δεκανέας- Ανετράπη το τζιπ στο οποίο επέβαινε

featured image

Έχει ζητηθεί η συνδρομή της Αστυνομίας για τη διακρίβωση των αιτιών του δυστυχήματος

Μια 27χρονη δεκανέας της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου έχασε σήμερα τη ζωή της μετά από θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής μηχανοδήγησης σε στρατόπεδο των κυπριακών ενόπλων δυνάμεων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «στο πλαίσιο εκπαιδευτικής μηχανοδήγησης που διεξαγόταν εντός στρατοπέδου της Εθνικής Φρουράς σημειώθηκε σοβαρό δυστύχημα, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της 27χρονης Δεκανέας ΣΥΟΠ Νάταλυς Νεοφύτου».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, στις 11:00 π.μ. ανατράπηκε το όχημα τύπου τζιπ, στο οποίο επέβαινε η ΣΥΟΠ μαζί με δόκιμο έφεδρο αξιωματικό και κληρωτό οπλίτη. Η 27χρονη κοπέλα, με καταγωγή από την Πάφο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο κληρωτός οπλίτης, καθώς και ο δόκιμος έφεδρος αξιωματικός μεταφέρθηκαν επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έφυγαν χωρίς τον οποιοδήποτε σοβαρό τραυματισμό.  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Για τη διακρίβωση των αιτιών του δυστυχήματος διατάχθηκε έρευνα. Η σκηνή του δυστυχήματος έχει αποκλειστεί και για τη διερεύνηση του συμβάντος έχει ζητηθεί η συνδρομή της Αστυνομίας. Το Υπουργείο Άμυνας της χώρας εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους της αδικοχαμένης κοπέλας.

*φωτο αρχείου