Είπαν το τελευταίο αντίο στον 7χρονο Μάριο – «Είχε εμβολιαστεί πρόσφατα» λέει ο θείος του - celebs.gr

Breaking

Είπαν το τελευταίο αντίο στον 7χρονο Μάριο – «Είχε εμβολιαστεί πρόσφατα» λέει ο θείος του

featured image

Η οικογένεια περιμένει απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του παιδιού

Με βαθιά οδύνη αποχαιρέτησαν σήμερα το απόγευμα τον 7χρονο Μάριο, η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν ότι έχασαν τόσο αιφνίδια το αγγελούδι τους. 

Το παιδί μεταφέρθηκε χθες ασθενοφόρο στα εξωτερικά ιατρεία του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου με πυρετό και πόνους. Ο μικρούλης έχασε τις αισθήσεις του και αμέσως οι γιατροί τον διασωλήνωσαν και έκαναν ό,τι μπορούσαν προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή. Παρά τις προσπάθειές τους όμως το μικρό αγοράκι κατέληξε.

Ο θείος του Μάριου, μιλώντας στο protothema.gr δήλωσε ότι οι γιατροί έκαναν τα πάντα, αλλά όλα έγιναν πολύ γρήγορα, ενώ σημείωσε μάλιστα ότι το παιδί είχε εμβολιαστεί πρόσφατα κατά του κορωνοϊού. «Οι γιατροί έδωσαν τρεις ώρες μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή αλλά ο Μάριος «έφυγε» για πάντα. Είχε κάνει και το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού πριν λίγο καιρό αλλά όλα έγιναν τόσο γρήγορα κι ο πόνος μας είναι μεγάλος» είπε ο θείος του.


Από πλευράς του ο πατέρας του παιδιού περιέγραψε ότι το παιδί του ανέβασε ξαφνικά πυρετό και κάλεσε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο ίδιος, αναφέρει ότι ο 7χρονος γιος του είχε ήδη αρχίσει να χάνει τις αισθήσεις του, με τους γιατρούς να κάνουν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να το σώσουν. Ο πατέρας περιμένει απαντήσεις για τον θάνατο του παιδιού του, από την ιατροδικαστική έκθεση. 


Νωρίτερα μίλησε καταρρακωμένη και η μητέρα του μικρού Μάριου, η οποία ανέφερε ότι το παιδί της ήταν απολύτως καλά τις προηγούμενες μέρες και ότι χάθηκε ξαφνικά, παρά τον αγώνα που έδωσαν οι γιατροί, τους οποίους μάλιστα ευχαρίστησε.

Την προσπάθεια των γιατρών περιέγραψε και ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Ιπποκράτειο, Γιώργος Δόντσιος: «Κατά τη διάρκεια της ανάνηψης από τους παιδιάτρους και τους παιδοεντατικολόγους του νοσοκομείου, έριξε κορεσμό, αιματοκρίτη και, τελικά, μετά από περίπου δυόμιση ώρες προσπαθειών δεν κατέστη δυνατόν να κρατηθεί στη ζωή», τόνισε.