Φρίκη στη Μαγνησία! Πέθανε και τον έφαγαν οι γάτες του - celebs.gr

Breaking

Φρίκη στη Μαγνησία! Πέθανε και τον έφαγαν οι γάτες του

featured image

Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα ήρθε ένας κάτοικος του χωριού Ριζόμυλος στη Μαγνησία όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού ενός 72χρονο γείτονά του.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος ζούσε μόνος του στην περιοχή, έχοντας για παρέα του γάτες, είχε αφήσει εδώ και καιρό την τελευταία του πνοή. Τα άτυχα ζώα τα οποία είχαν ρημάξει το σπίτι στην προσπάθειά τους να βρουν νερό και τροφή, κατέληξαν να τραφούν από τις σάρκες του 72χρονου μετανάστη από την Γερμανία, ο οποίος έμενε στο χωριό απομονωμένος.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Χοντρό κράξιμο στην Ναυσικά. “Είναι η απόλυτη ξεφτίλα”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ράνια Κωστάκη – Η ραδιοφωνική παραγωγός προκαλεί… χωρίς εσώρουχο

«Ήταν μία ανατριχίλα που δεν περιγράφεται και δεν πρέπει κανείς να βρεθεί μπροστά σε τέτοιο θέαμα», είπε μιλώντας στα gegonota.news, ο άνθρωπος που μπήκε στο σπίτι του 72χρονου.


«Μόλις άνοιξε η πόρτα πετάχτηκαν αμέσως έξω όλες οι γάτες που ήταν σε κατάσταση παροξυσμού, αλλά το τι είχε συμβεί μέσα στο σπίτι μετά τον θάνατο του ανθρώπου ήταν εμφανές», πρόσθεσε ο μάρτυρας.

Οι γείτονες θορυβήθηκαν όταν τους «έπνιξε» η έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το σπίτι του άτυχου άνδρα, ο οποίος είχε πεθάνει αβοήθητος και βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη.

[/expander_maker]