Τζούλια Αλεξανδράτου - Δείτε τι απάντησε σε Κύπριο που της πρόσφερε λεφτά για… - celebs.gr

Breaking

Τζούλια Αλεξανδράτου - Δείτε τι απάντησε σε Κύπριο που της πρόσφερε λεφτά για…

featured image

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει δηλώσει ότι τα περισσότερα λεφτά που κέρδισε για ένα βράδυ ήταν 30.000 ευρώ, για 10 λεπτά δηλαδή, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά λίγο παλαιότερα σε ένα επικό Story στο instagram που είχε γίνει viral.

Αν και η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει τραγουδήσει για τα λεφτά φαίνεται ότι πλέον δεν τα μετράει τόσο πολύ και δεν τα έχει ανάγκη.

Το “Στόχος είναι τα λεφτά” ήταν σίγουρα το μότο της γνωστής πορνοστάρ και φαίνεται ότι τα έχει καταφέρει περίφημα.

Αν και πρόσφατα έχασε το δικαστήριο κατά του πρώην μάνατζερ της Μένιου Φουρθιώτη τον οποίο κατηγορούσε ότι της έκλεψε τις 200.000 ευρώ που ήταν η αμοιβή της από την συμμετοχή της στην ερωτική ταινία της γνωστής εταιρείας παραγωγής το 2010 η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει φτάσει σε σημείο να “φτύνει” τα χρήματα.

Μόνο έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η απάντηση που έδωσε σε έναν χρήστη ο οποίος της πρότεινε να πάει στην Κύπρο προσφέροντας της όσο θέλει..

Τι απάντησε η Τζούλια Αλεξανδράτου; Δείτε πιο κάτω το Story που δημοσίευσε στο instagramΛογικό είναι αν μαζεύεις 500 και 600άρια κάνεις κομπόδεμα γερό! Η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν έχει σταματήσει ποτέ να δουλεύει, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά!

Το λες και τηλεργασία