Ελένη Μενεγάκη: Έξαλλη με τον αναιδέστατο άνδρα που ασκούσε bullying στη σύντροφό του, επειδή έτρωγε! - celebs.gr

Breaking

Ελένη Μενεγάκη: Έξαλλη με τον αναιδέστατο άνδρα που ασκούσε bullying στη σύντροφό του, επειδή έτρωγε!

featured image

Ένα άσχημο περιστατικό με ένα ζευγάρι, στο οποίο υπήρξε παρατηρήτρια, θέλησε να περιγράψει η Ελένη Μενεγάκη, μέσα από την εκπομπή της, το μεσημέρι της Τρίτης 10/5. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε πάει για φαγητό σε κάποιο εστιατόριο. Στο διπλανό τραπέζι, καθόταν ένα ζευγάρι και ο άνδρας έκανε συνεχώς παρατηρήσεις στη σύντροφό του να σταματήσει να τρώει, παρόλο που εκείνη ήταν και αδύνατη! Αυτή η συμπεριφορά του άνδρα δεν άρεσε καθόλου στην Ελένη Μενεγάκη, πράγμα λογικό. Δεν έκανε, ωστόσο, καμία παρέμβαση στο ζευγάρι, αλλά συνέχισε να απολαμβάνει το γεύμα της, έπραξε, δηλαδή, όπως θα ακριβώς θα πράτταμε οι περισσότεροι. Παρόλα αυτά, τόνισε πως δεν άντεχε λεπτό έναν τέτοιον άνδρα για σύντροφό της!

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: 


«Έχω υπάρξει μπροστά σε ζευγάρι, που η γυναίκα ήταν αδύνατη. Καθόμουν δίπλα, ήμουν ενδιάμεσα από τις εγκυμοσύνες μου –πρήξιμο, ξεπρήξιμο, έτρωγα, πάντως, πάλι πολύ τότε-. Είχε την γυναίκα του την αδύνατη, κοκαλιάρα σου λέω, και της έλεγε “πάλι τρως;”, “μην τρως, τι είναι αυτά που κάνεις;”, “σταμάτα να τρως”. Εγώ ήμουν δίπλα, έτρωγα, και έλεγα “Παναγία μου, δε θα μπορούσα να ήμουν με αυτόν τον άντρα να μου λέει έτσι”. Η γυναίκα ήταν και αδύνατη! Και να μην ήταν αδύνατη, είναι άσχημο μπροστά σε κόσμο να γίνονται τέτοιες κουβέντες.


Κι εγώ έλεγα “τώρα μπορώ να φάω; Μωρέ εγώ θα φάω, τι με νοιάζει; Δεν πάνε να τσακωθούν αυτοί;”. Σκεφτόμουν πως εμένα δε μου λέει κάτι έστω και στην πλάκα, τα είχε με την κοκαλιάρα γυναίκα του» πρόσθεσε στη συνέχεια

Δες το σχετικό απόσπασμα από το «Ελένη»: