Κι όμως – “Πέσιμο” στη Μύκονο με λεία-μαμούθ και θύμα διάσημο ράπερ - celebs.gr

Breaking

Κι όμως – “Πέσιμο” στη Μύκονο με λεία-μαμούθ και θύμα διάσημο ράπερ

featured image

Όταν ξαφνικά έσβησαν τα φώτα στο κατάλυμα των 5 αστέρων όπου διέμενε ο ράπερ και προσωπικός φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν και… έκαναν φτερά, ένα ρολόι Richard Mille, αξίας 300.000 ευρώ, μια αλυσίδα λαιμού από λευκόχρυσο με διαμάντια, ένα περιδέραιο από λευκόχρυσο με διαμάντια, μια αλυσίδα χεριού με διαμάντια, ένα δακτυλίδι με διαμάντι, τσάντες Chanel και Louis Vuitton, πανάκριβα γυαλιά ηλίου και άλλα αξεσουάρ οίκων του εξωτερικού.

Την κινηματογραφική εξαφάνιση των διαμαντιών κατήγγειλε ένας 50χρονος Ρώσος από την παρέα του ράπερ, ο οποίος υποστήριξε πως το ρολόι και τα διαμάντια δεν είναι ασφαλισμένα, δεν πάει κάπου το μυαλό του αναφορικά με το προφίλ των δραστών και ζητά να εξιχνιαστεί η υπόθεση.


Τα «λαγωνικά» της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυκόνου χειρίζονται με σοβαρότητα και προσοχή την υπόθεση. Ψάχνουν να βρουν τη λεπτομέρεια ή κάποιο λάθος που έκανε η συμμορία για να λύσουν το μυστήριο.


Βασικό ερώτημα είναι αν οι «χρυσοδάκτυλοι» γνώριζαν ότι στο πολυτελές κατάλυμα που ενοικιάζεται αντί χιλιάδων ευρώ την εβδομάδα, με το ελικοδρόμιο και την πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, μένουν ο Ρώσος ράπερ Timati, κατά κόσμον Tιμούρ Iλντάροβιτς Γιουνούσοφ, και η πολυπληθής παρέα του, που ήρθαν με ιδιωτικό τζετ στο Νησί των Ανέμων ή ήταν τυχαία η επιλογή.

Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα” , δεν έχει διευκρινιστεί αν τα τιμαλφή που οι «ποντικοί» άρπαξαν από ένα κομοδίνο κρεβατοκάμαρας είναι ιδιοκτησίας του.