Έκαναν μήνυση στη Σοφία Μουτίδου για το βίντεο με τους gay άνδρες - celebs.gr

Breaking

Έκαναν μήνυση στη Σοφία Μουτίδου για το βίντεο με τους gay άνδρες

featured image

Η ηθοποιός ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για χιουμοριστικό βίντεο και ότι η υπόθεση θα λυθεί στα δικαστήρια

Με ανάρτησή της στο Instagram η Σοφία Μουτίδου γνωστοποίησε ότι κάποιος κατέθεσε μήνυση σε βάρος της, με την κατηγορία ότι υποκινεί τη βία. Η γνωστή ηθοποιός και YouTuber, αποκάλυψε ότι πρόκειται για το βίντεο που είχε ανεβάσει πέρυσι κάνοντας αναφορά στους gay άνδρες.

Η Σοφία Μουτίδου φανερά ενοχλημένη ξεκαθάρισε ότι το βίντεό της ήταν χιουμοριστικό και ότι η υπόθεση θα λυθεί στα δικαστήρια: «Μου έκανε μήνυση κάποιος που θίχτηκε με το περυσινό βίντεο για τους ομοφυλόφιλους. Μου έκανε μήνυση για υποκίνηση δημόσιας βίας. Εύχομαι να φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια για να δούμε τι πραγματικά σημαίνει υποκίνηση δημόσιας βίας, τι σημαίνει καλόηθες σατιρικό σχόλιο και τι σημαίνει καθαρό καρκίνωμα και κακοήθεια», ανέφερε μεταξύ άλλων σήμερα, ενώ όπως είπε η ίδια μετέβη στη ΓΑΔΑ προκειμένου να ενημερωθεί.

Τι έλεγε στο βίντεο

Η ηθοποιός είχε σχολιάσει με χιουμοριστικό τρόπο τις επιθυμίες των gay ανδρών στην ερωτική τους ζωή, λέγοντας μάλιστα, ότι προτιμούν τους… straight άνδρες.



«Αυτό που επιθυμεί ένας ομοφυλόφιλος άντρας πάρα πολύ στο κρεβάτι του είναι έναν straight άντρα, όχι κάποιον που δείχνει straight, αλλά κάποιον που είναι straight. Δηλαδή θέλει να πάει μαζί του για πρώτη φορά και θα αλλαξοπιστήσει γι’ αυτόν. Ο πατέρας του κολλητού του θα ήθελε πάρα πολύ να πάει με αυτόν, ο πατέρας του κουμπάρου του να είναι αυτός που θα λυγίσει στον ομοφοβικό έρωτα. Μην ψάχνεστε μεταξύ σας οι gay. Δεν θέλετε ο ένας τον άλλον. Ο καθένας θέλει έναν straight. Υπάρχει κι ένας κρυφορατσισμός στους ομοφυλόφιλους, δηλαδή οι ομοφυλόφιλοι δεν θέλουν αυτούς που φαίνονται ομοφυλόφιλοι, θέλουν κάτι που αυτός μαζί του πειραματικά θα δοκιμάσει και θα αλλαξοπιστήσει» έλεγε στο βίντεο, ενώ μάλιστα με καυστικό τρόπο τους χαρακτήρισε ομοφοβικούς:

«Ουσιαστικά είναι ομοφοβικοί οι ομοφυλόφιλοι. Σας το λέω να το ξέρετε. Ό,τι κι αν μου γράψετε από κάτω, έχω δίκιο» είχε πει η Σοφία Μουτίδου.