Θα λυθούν τα προβλήματά σας: Έρχεται η εβδομάδα… της ζωής τους για 6 ζώδια, αναλυτική πρόβλεψη Κώστα Λεφάκη - celebs.gr

Breaking

Θα λυθούν τα προβλήματά σας: Έρχεται η εβδομάδα… της ζωής τους για 6 ζώδια, αναλυτική πρόβλεψη Κώστα Λεφάκη

featured image

Ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης έδωσε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Σύμφωνα με τον oroskopo.gr και τον Κώστα Λεφάκη, ορισμένα ζώδια θα πρέπει να επικεντρωθούν στα επαγγελματικά τους, όπου και αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις, ενώ άλλοι θα πρέπει να αποφύγουν τυχόν παρεξηγήσεις.

Κώστας Λεφάκης: Ποιες είναι οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια

Αυτές είναι οι πρόβλεψεις σύμφωνα με τον γνωστό αστρολόγο για την επόμενη εβδομάδα:

Κριός

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Αλλαγές θα σημειωθούν στην αισθηματική σας ζωή με έναν αιφνίδιο τρόπο. Αποκαλύψεις σε γενικότερο επίπεδο και ευκαιρίες οικονομικές θα σας παρουσιαστούν σύντομα. Οι μέρες που ακολουθούν θα έχουν ενδιαφέρον αρκεί να μην κάνετε περιττές σπατάλες. Μετριάστε όμως κάποιες φιλοδοξίες σας και κινηθείτε προς εφικτούς στόχους. Προσοχή μη δυσαρεστήσετε ανθρώπους που δεν έφταιξαν σε ένα γεγονός που σας ενόχλησε. Τέλος, ταξίδια στο εξωτερικό και νέες συνεργασίες σας ανοίγουν νέους ορίζοντες και σας βοηθούν να είστε αισιόδοξοι και ευχαριστημένοι.

Ταύρος

Ευχάριστες είναι οι προοπτικές για την επαγγελματική και την κοινωνική σας δραστηριότητα. Διατηρήστε την ακμή σας και αποφύγετε εκείνους που έχουν ταλέντο να σας κρατούν όμηρους με τη γκρίνια τους. Μην ριψοκινδυνεύετε στον οικονομικό τομέα και προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες ποτ υπάρχουν, αποφεύγοντας δάνεια και πολλά έξοδα. Αντίθετα στη εργασία σας μην διστάσετε να αναλάβετε ευθύνες. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχουν μερικές δυσκολίες, οι οποίες θα ξεπεραστούν με διπλωματία και εξυπνάδα.

ζώδια

Δίδυμοι

Η διάθεση σας δεν είναι εξαιρετική αυτήν την περίοδο, αλλά όλη αυτή η ένταση μπορεί να βοηθήσει να δείτε καλύτερα τι θέλετε και να προχωρήσετε στην επιδίωξη του. Καινούριοι άνθρωποι κάνουν την εμφάνισή τους στο περιβάλλον σας, αλλά χρειάζεστε λίγο χρόνο μέχρι να τους αποδεχτείτε, ή να τους καταλάβετε. Αποφασίστε να είστε διαλλακτικοί και οργανωμένοι στην εργασία σας και μην διστάζετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ανθρώπου με κύρος για ένα πρόβλημα σας. Στον αισθηματικό τομέα η κατάσταση απαιτεί προσοχή και ρεαλισμό .Άλλωστε τον τελευταίο καιρό, το έχετε καταλάβει καλά αυτό.

Καρκίνος

Φανείτε τολμηροί, επίμονοι και ευέλικτοι προσπαθώντας να πάρετε πρωτοβουλία και να αναδειχτείτε ως ικανοί επαγγελματίες, χωρίς όμως να βρεθείτε αντιμέτωποι με συνεργάτες ή ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο σας. Φροντίστε επίσης να μην κάνετε ακόμη σημαντικές οικονομικές ενέργειες ή αλλαγές στην εργασία σας που θα ήταν δυνατό να ανατρέψουν κάποια σημαντικά σας σχέδια. Η υπομονή και η μακρόχρονη στρατηγική θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε σκοπέλους και να μην σπαταληθείτε με τα ασήμαντα.

Λέων

Προσπαθήστε να φανείτε τυπικοί στα καθήκοντα σας και συγκρατημένοι στις εκφράσεις σας ώστε να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο σας. Η οικογένεια φαίνεται να σας απασχολεί και να σας προβληματίζει σχετικά με ένα πρόσφατο γεγονός. Αποφύγετε να είστε επικριτικοί απέναντι σε εκείνους που δεν καταλαβαίνουν τη νοοτροπία, ή που παρεμβάλλονται στα δικά σας καθήκοντα. Ακόμη μάθετε να μην αγνοείτε την υλική πλευρά κάθε θέματος και να ρυθμίζετε τις οικονομικές σας απαιτήσεις, ανάλογα με τις αξίες της προσφοράς σας.

Παρθένος

Θα χρειαστεί να κατανικήσετε τον έμφυτο παρορμητισμό σας και να κυριαρχήσετε στην ευαισθησία σας για να μπορέσετε να είστε ψύχραιμοι και εύστοχοι στον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που ίσως δημιουργηθούν. Αισθηματικά τίποτα δεν άλλαξε ουσιαστικά προς το καλύτερο. Προφυλαχτείτε από τις παγίδες, αλλά μην επιδιώξετε αλλαγές που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με το σύστημα ή τον κοινωνικό σας περίγυρο. Οικονομικά έχετε περιθώρια να κάνετε τις αγορές που θέλετε. Προσοχή στο δρόμο, στην οδήγηση και στην έντονη σκέψη που σας αποσπά την προσοχή από όσα συμβαίνουν γύρω σας.



Κώστας Λεφάκης ζώδια

Ζυγός

Είναι καλύτερα να ρίξετε το βάρος της δραστηριότητας σας στον επαγγελματικό τομέα, όπου έχετε αρκετές ευκαιρίες να προωθήσετε μία ιδέα ή ένα σχέδιο σας. Η καλή στρατηγική και κάποιες χρόνιες προσπάθειες σας φέρνουν πιο κοντά στο στόχο σας. Μην επηρεάζεστε από τις γενικότερες συνθήκες και μην αποφεύγετε μια ευθύνη. Μην κουράζεστε πολύ, ιδιαίτερα αν έχετε προβλήματα υγείας. Σταθεροποιήστε την κατάσταση στα αισθηματικά σας και μην αφήνετε τις ευκαιρίες να χαθούν όσος κόπος και αν χρειαστεί. Άλλωστε η δημοτικότητά σας αυξάνει τις πιθανότητες της επιτυχίας σας.

Σκορπιός

Έχοντας κουραστεί να σκέπτεστε τα ίδια και τα ίδια, αλλάξατε αντικείμενο και βαδίζετε ολοταχώς σε καινούργια ενδιαφέροντα που είναι σίγουρο ότι και αυτά θα καταλήξουν σε προβλήματα ανάλογα με τα οικονομικά σας. Παρόλα αυτά οι ευκαιρίες για να διευθετηθούν όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δεν θα λείψουν, καθώς θα υπάρξουν οι άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν ακόμα και σε στιγμές που δεν το περιμένετε. Αισθηματικά επηρεάζεστε από κάποιους ενδόμυχους φόβους σας και δεν είστε τόσο τολμηροί, όσο θα έπρεπε! Σταματήστε να δικαιολογείτε τον εαυτό σας και γίνετε πιο θαρραλέοι στις διεκδικήσεις σας!

Τοξότης

Ο Σεπτέμβριος ρίχνει αυλαία με αρκετή ένταση, καθώς σε όλους σχεδόν τους τομείς εμφανίζεται η καθοριστική μορφή μιας κρίσης που θα σας δώσει την ευκαιρία να τολμήσετε ουσιαστικές αλλαγές. Ίσως βέβαια χρειαστεί να κουραστείτε κάπως παραπάνω, αλλά η ικανοποίηση θα είναι ανάλογη των κόπων σας. Έχετε μερικές νέες προοπτικές στις υποθέσεις σας και ανακούφιση στα αισθηματικά σας. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, όσο και αν αυτό σας καταπιέζει. Απαλλαγείτε όμως από περιττά βάρη και αφοσιωθείτε σε ένα νέο σκοπό που σας ευχαριστεί και σας ικανοποιεί.

Αιγόκερως

Αποφύγετε παρεξηγήσεις, μην δίνετε εύκολα υποσχέσεις και μην εμπλέκεστε σε καταστάσεις που μπορεί να σας εκθέσουν αργότερα. Θα έλεγα πως ο Σεπτέμβριος ήταν μάλλον δύσκολος μήνας. Παρόλα αυτά έχετε εξελίξεις στις πρακτικές υποθέσεις, αντιμετώπιση των εκκρεμοτήτων και νέα πρόοδο στα επαγγελματικά σας. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες και μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν χωρίς να τους εξηγήσετε. Έμφαση δίνεται στα οικονομικά, στις φιλίες και τα αισθηματικά σας.

Υδροχόος

Αποφύγετε να θίξετε κάποια πράγματα που ενδεχομένως σας ενοχλούν στην καριέρα σας και μην αναλαμβάνετε ευθύνες που μπορεί να σας εκθέσουν. Προβλέπεται πολλή κίνηση, συζητήσεις, γνωριμίες, μετακινήσεις, όλα αυτά άμεσα συνδεδεμένα με την πρόοδο και τις επιδιώξεις σας, αλλά σε έντονο ρυθμό που ίσως είναι δύσκολο να τα παρακολουθήσετε και να τα αξιοποιήσετε σωστά. Η καθημερινότητά σας έχει ενδιαφέρον, ανάλογα με τις επιδιώξεις σας. Κάποιες συνήθειες αλλάζουν, ενώ άλλες γίνονται σκόπιμες για να εξυπηρετήσουν ένα σκοπό.

Ιχθύες

Οι επαγγελματικές σας προοπτικές διαγράφονται αρκετά αισιόδοξες και είναι σίγουρο πως αν ρίξετε το βάρος της δραστηριότητας σας σε ότι αφορά την εργασία σας θα ανταμειφθείτε ηθικά και υλικά και θα βοηθήστε το εαυτό σας να δει τη ζωή πιο απλή και πιο εύκολη. Μην επηρεάζεστε από την απαισιοδοξία που επικρατεί στο περιβάλλον σας και μην ασχολείστε με θέματα που δεν είναι δικά σας, όσο και αν σας πιέζουν κάποιοι. Μία αλλαγή στη μεθόδευση της εργασίας σας ίσως αποδειχτεί χρήσιμη και αποδοτική.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Βγήκε από το σπίτι να πετάξει τα σκουπίδια της και βρήκε τον πιο τpαγικό θάνατο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ένας αλτήρας έφερε χαμό στο Μοναστηράκι: «Όποιος τον σηκώσει παίρνει 100 ευρώ»

[/expander_maker]