Η Κατερίνα Καινούργιου απαντάει για τις πλαστικές: «Έχω κάνει τη μύτη και το στήθος μου. Το στήθος δύο φορές γιατί είχα πρόβλημα» - celebs.gr

Breaking

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντάει για τις πλαστικές: «Έχω κάνει τη μύτη και το στήθος μου. Το στήθος δύο φορές γιατί είχα πρόβλημα»

featured image

Σχεδόν αγνώριστη είναι η Κατερίνα Καινούργιου στην αρχή της καριέρας της πριν τις αισθητικές επεμβάσεις που έκανε στη μύτη και το στήθος της.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τα πρώτα της βήματα στο πλευρό της Μαρίας Μπεκατώρου στο «Τηλεάστυ» όταν ακόμη ήταν καστανή. Από τότε οι αλλαγές στην εμφάνισή της ήταν πολλές και η ίδια δεν έχει κρύψει ότι έχει προχωρήσει και σε κάποιες αισθητικές επεμβάσεις.

«Να πω κάτι για τα χείλια από προσωπική εμπειρία. Και εγώ στο παρελθόν, όχι τόσο μικρή, τα έχω πειράξει τα χείλη μου – καλά το έχω πει ουκ ολίγες φορές. Τα τελευταία δύο χρόνια το έχω σταματήσει αυτό το χόμπι γιατί θεωρώ ότι λίγο να πειράξεις κάτι στα χείλη σου, μπορεί να σε παραμορφώσει τελείως. Τα τελευταία δύο χρόνια τα αφήνω να ηρεμούν να μη δείχνει άσχημο το πρόσωπό μου», είχε αποκαλύψει η Κατερίνα Καινούργιου.«Έχω κάνει τη μύτη μου και το στήθος μου. Το στήθος μου δύο φορές γιατί είχα πρόβλημα. Πρόσθεσα και μετά αφαίρεσα. Αν θέλεις να κάνεις το υαλουρονικό σου και το μπότοξ σου, δεν είναι κακό. Δεν είμαι κάθε μέρα στο χειρουργείο. Όποιος θέλει ας το πιστέψει», είχε παραδεχθεί επίσης σε συνέντευξή της.

Δείτε το βίντεο