Σε απόγνωση η Χριστίνα Μπόμπα: Το πρόβλημα υγείας της - celebs.gr

Breaking

Σε απόγνωση η Χριστίνα Μπόμπα: Το πρόβλημα υγείας της

featured image


Επιδείνωση έχει παρουσιάσει η υγεία της Χριστίνας Μπόμπα, σύμφωνα με όσα επικοινωνεί η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ίδια πέρασε μια όμορφη Πρωτοχρονιά μαζί με την οικογένειά της. Την επομένη της Πρωτοχρονιάς, δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα, ντυμένες με κόκκινα και λευκά ρούχα.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα την επομένη της Πρωτοχρονιάς

«Νέα χρονιά! 2023 ευχές για μια μαγική χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές πολλές χαρούμενες στιγμές με όσους αγαπάμε!
Σε εμάς το φλουρί το κέρδισαν τα κοριτσάκια μας!!! Έπεσε την ώρα που κόβαμε τα κομμάτια τους ανάμεσα τους ! Αυτό πάει να πει τύχη ♥️ (πραγματικά δεν ήταν στημένο!) , εσάς ποιος το κέρδισε;
Αγάπη και τα πιο θετικά vibes σε όλους ».

Το Insta Story της για τη φαρυγγίτιδα – και όχι μόνο

Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία της σε Story στο Instagram, όπου γράφει:

«Μέσα σε 3 Εβδομάδες: Γρίπη Α, άγνωστη ίωση και τώρα… φαρυγγίτιδα».

Μπόμπα



Για την ιστορία, να θυμίσουμε πως η Χριστίνα Μπόμπα είχε γαστρεντερίτιδα στο Άμστερνταμ στις 17 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους.

Όταν η Χριστίνα Μπόμπα είχε γαστρεντερίτιδα

Την Κυριακή 18/12, η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο που την παρακολουθεί και ανησυχεί για εκείνη, σχετικά με την εξέλιξη της υγεία της. Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως ήδη αισθάνεται πολύ καλύτερα και την παρηγορεί το γεγονός πως δεν έχει τις κόρες της εκεί και έτσι δεν μπορεί να τις κολλήσει.

Το γεγονός πως χάνει τις βόλτες της δεν την πειράζει τόσο, αφού έχει βρει την ασχολία που της αρέσει και την περισσότερη ώρα διαβάζει τα βιβλία της.

Η Χριστίνα Μπόμπα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Να στείλω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όσους έχουν ίωση. Εγώ ήμουν στο Ντίσελντορφ, τώρα είμαι στο Άμστερνταμ. Τον περισσότερο χρόνο μου τον περνάω μέσα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Αλλά δεν πειράζει, τουλάχιστον δεν έχω τον φόβο να κολλήσω τα μωρά και σήμερα που έχω αναστηθεί λίγο, περνάω τον χρόνο μου δημιουργικά διαβάζοντας βιβλίο», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της αφού πήρε και πολλά μηνύματα από ανθρώπους που βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις».

Δείτε τι ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...