«Δεν κάνω δουλειές στο σπίτι, γι’αυτό πληρώνονται οι καθαρίστριες»: Σάλος με τις δηλώσεις της Θάλειας Ματίκα - celebs.gr

Breaking

«Δεν κάνω δουλειές στο σπίτι, γι’αυτό πληρώνονται οι καθαρίστριες»: Σάλος με τις δηλώσεις της Θάλειας Ματίκα

featured image


Θάλεια Ματίκα: Στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” ήταν καλεσμένη η γνωστή ηθοποιός την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δουλειές του σπιτιού που όπως παραδέχτηκε δεν κάνει καθώς ανήκουν σε έναν επαγγελματικό προσανατολισμό που δεν έχει επιλέξει.

Θάλεια Ματίκα: Απόσπασμα από τα όσα είπε στην εκπομπή

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στην Τζένη Μέλιτα για την προσωπική της ζωή, για το ενδεχόμενο ανάμιξής στα πολιτικά δρώμενα της χώρας, αλλά και για τις δουλειές του σπιτιού.

Η ηθοποιός δήλωσε πως δεν κάνει δουλειές του σπιτιού και εξήγησε το γιατί:

«Οι δουλειές του σπιτιού είναι ένας επαγγελματικός προσανατολισμός, δεν διάλεξα αυτόν τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Γι’ αυτό και υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται γι’ αυτήν τη δουλειά. Έβλεπα τη μητέρα μου ως δικηγόρος να γίνεται χίλια κομμάτια, ώστε να κάνει τις δουλειές του σπιτιού και σκέφτηκα ότι “όχι η γυναίκα δεν είναι φτιαγμένη γι’ αυτό“. Όταν έχει μία άλλη ιδιότητα που της απορροφά μεγάλο μέρος της ημέρας της, δεν είναι υποχρεωμένη να συμμετέχει και σε αυτό».Θάλεια Ματίκα: Το κομμάτι της πολιτικής

«Αγαπώ την πολιτική να διαβάζω, να ασχολούμαι, να ενημερώνομαι. Με τίποτα δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με τα κοινά. Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Μπορείς να βοηθάς με άλλον τρόπο, το να γίνεις επαγγελματίας είναι σκληρό σπορ. Δεν αποφασίζεις μόνος σου, απ’ ό,τι έχω καταλάβει, από το να έρθεις σε ρήξη με τα πιστεύω σου καλύτερα να μείνεις σπίτι σου».

«…Φτώχεια και άνοιγμα της ψαλίδας, δηλαδή, ο φιλελευθερισμός, που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια, έχει οδηγήσει σε αυτό το φαινόμενο, το ότι οι πλούσιοι γίνονται λιγότεροι και πιο δυνατοί συνεχώς και η μέση τάξη καταρρέει, αρχίζουν τα προβλήματα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...