Οργή για Φραγκολιά στο Instagram – «Εσυ τι δουλειά κανείς πρώην της… Βίσση;» - celebs.gr

Breaking

Οργή για Φραγκολιά στο Instagram – «Εσυ τι δουλειά κανείς πρώην της… Βίσση;»

featured image


Χαμός επικράτησε χθες στο Twitter με τους χρήστες να ξεχειλίζουν από οργή με αφορμή μία φράση του Κώστα Φραγκολιά, αναφορικά με τα επιδόματα που δίνει η κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή, κατά τη διάρκεια συζήτησης στην εκπομπή Happy Day εξέφρασε την άποψη ότι η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει να δίνει επιδόματα στους νέους οι οποίο,ι όπως ισχυρίστηκε, αντί να πάνε να δουλέψουν κάθονται σπίτι. «25χρονοι και μου κάθονται σπίτι γιατί παίρνουν τα επιδόματα. Άμα κόψεις τα επιδόματα θα πάνε και θα βρουν δουλειά» υποστήριξε ο Κώστας Φραγκολιάς ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στο Twitter.

Τα σχόλια γρήγορα πήραν την μορφή επίθεσης εναντίον του με κάποιους να αναφέρονται στην προσωπική του ζωή.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Κώστας Φραγκολιάς θέλησε να προχωρήσει σε διευκρινίσεις: «Να κάτσω εγώ να πω αν έχω δουλέψει και τι ένσημα έχω και σε ποιους… Ας ψάξουν να τα βρούνε. Να απαντήσω στο “ατσαλάκωτο μπλουζάκι” ή στη “σιδερωμένη αρκουδίτσα”; Σε ποιον να απαντήσω; Ευχαριστώ αυτούς που απευθύνθηκαν προσωπικά στον λογαριασμό μου στο Instagram και είχαμε μία πολύ ωραία συζήτηση… Και με όσους διαφώνησα. Και με τους περισσότερους, το 99% καταλήξαμε μαζί κάπου. Ευχαριστώ για την ωραία και όμορφη προσέγγιση. Από εκεί και πέρα, δεν έχω να πω τίποτα».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Εγώ γιατί έκανα δύο και τρεις δουλειές πριν αρχίσω τα ταξίδια; Είχα και συγκάτοικο για να τα βγάζω πέρα… Εγώ επίδομα δεν έχω πάρει».







ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...