"Τρέλανε" Φερεντίνο στο DEAL και πήρε… μεταγραφή σε άλλο ριάλιτι - Η "Κιμ Καρντάσιαν" της Ελλάδας! - celebs.gr

Breaking

"Τρέλανε" Φερεντίνο στο DEAL και πήρε… μεταγραφή σε άλλο ριάλιτι - Η "Κιμ Καρντάσιαν" της Ελλάδας!

featured image


Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος μπορεί να παρουσιάστηκε ως… νέο πρόσωπο στην τηλεόραση, όμως πριν μερικούς μήνες είχε εμφανιστεί στο παιχνίδι του Alpha κι είχε εντυπωσιάσει με την παρουσία της.

Η Ρέινα Βενέτη συμμετέχει στο My Style Rocks, τραβώντας τα βλέμματα με τις στιλιστικές επιλογές της αλλά και την εμφάνισή της.

H Ρέινα είναι 35 ετών, μένει στη Γλυφάδα, είναι επιχειρηματίας και έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία/ Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Από μικρή είχε τρέλα με τη μόδα. Θυμάται τον εαυτό της, κοριτσάκι, να φοράει τα φορέματα και τις γόβες της μαμάς και να κάνει πασαρέλα μέσα στο σπίτι! Σήμερα το γούστο της είναι ακριβό και η γκαρνταρόμπα της έχει ακριβά κομμάτια.

Η Ρέινα Βενέτη έρχεται αποφασισμένη να κατακτήσει την πρώτη θέση στο My Style Rocks. Το “ατού” της είναι ότι το στυλ της είναι ξεχωριστό και δεν αντιγράφει τάσεις ή άλλες γυναίκες. Έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι έχει μπει με στρατηγική και δεν είναι αρνητική στην κριτική, αρκεί να υπάρχει λόγος και να της γίνονται εύστοχα σχόλια για εξέλιξη και βελτίωση.

Η Ρέινα μπορεία να παρουσιάστηκε ως… νέο πρόσωπο, όμως το Sportdog.gr θυμήθηκε πως την είχαμε δει πριν μερικούς μήνες και στο Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο!

Η 35χρονη μελαχρινή, που είχε δηλώσει και δημοσιογράφος, πάντως δεν ήταν τυχερή και αποχώρησε από το παιχνίδι χωρίς να πάρει ούτε ένα ευρώ, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει τα social media, καθώς η εντυπωσιακή της εμφάνιση… προκάλεσε αναστάτωση και μέσα σε λίγες ώρες το Instagram της πήρε «φωτιά».

Δείτε τη!







ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...