Μοσχάτο ΤΩΡΑ – «Είναι τρελή, πρέπει να ήταν μέσα και όχι έξω» - celebs.gr

Breaking

Μοσχάτο ΤΩΡΑ – «Είναι τρελή, πρέπει να ήταν μέσα και όχι έξω»

featured image


Όπως υποστήριξε συνάδελφος της 47χρονης εκβίαζε έναν άνδρα ότι θα αυτοκτονήσει αν δεν της δώσει 50.000 ευρώ.

Σε αποκαλύψεις για το παρελθόν της 47χρονης γυναίκας που κατηγορείται για τον θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο προχώρησε άτομο που την γνώριζε προσωπικά.

Ειδικότερα, μια συνάδελφός της, περιέγραψε στο Live News, την 47χρονη ως χειριστικό άτομο με πειθώ, στην οποία άρεσε το να εκβιάζει τα θύματά της για να τους αποσπάσει χρήματα.

«Είναι τρελή, πρέπει να ήταν μέσα και όχι έξω. Χειριστική, με πειθώ. Είχε το θέμα να βρίσκει ανθρώπους ηλικιωμένους, να είναι μαζί τους και μετά να τους εκβιάζει και να παίρνει χρήματα. Ζητούσε χρήματα μπροστά μου. Ζητούσε χρήματα», δήλωσε.

«Θα αυτοκτονήσω εάν…»Η συνάδελφος της 47χρονης αναφέρθηκε και σε μία περίπτωση που η συγκεκριμένη γυναίκα απαίτησε χρηματικό ποσό από κάποιον άνδρα, απειλώντας τον ότι θα αυτοκτονήσει.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το συγκεκριμένο ποσό έφτανε στις 50.000 ευρώ, με την 47χρονη να κάνει τα πάντα για να το λάβει.

«Έχει να κάνει με της νύχτας άτομα, δηλαδή έκανε παρέα. Έκανε γενικά μυστήρια άτομα παρέα. Ήταν θυμάμαι μία περίπτωση, δεν το ξεχνάω. Αυτός δεν ήταν ούτε πολύ μεγάλος, ούτε πολύ μικρός. Ζούσε με τη μητέρα του και αυτή τον είχε πλησιάσει, είδε ότι έχει χρήματα και απαιτούσε να της δώσει 50.000 ευρώ, διαφορετικά του έλεγε “θα αυτοκτονήσω”» σημείωσε.

«Μου έλεγε “θα τα καταφέρω, είναι η μάνα του από πίσω, αλλά θα την κανονίσω και αυτήν”. Έπαιρνε τηλέφωνο εκεί (στη δουλειά) και φώναζε και χτυπιόταν. Έσπαγε, πάθαινε κρίσεις, έβριζε…» κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...