Τουρίστας «φρίκαρε» όταν διαπίστωσε ότι είναι ο μόνος επιβάτης σε πολύωρη «πτήση-φάντασμα» (vid) - celebs.gr

Breaking

Τουρίστας «φρίκαρε» όταν διαπίστωσε ότι είναι ο μόνος επιβάτης σε πολύωρη «πτήση-φάντασμα» (vid)

featured image


Ένας άνδρας έμεινε άναυδος όταν επιβιβάστηκε σε μια πτήση και συνειδητοποίησε ότι είχε όλο το αεροπλάνο για πάρτη του…

Ο Robbie Allen ταξίδευε από το Σίδνεϊ στα νησιά Φίτζι τον Ιανουάριο, λίγο πριν από τα γενέθλιά του – και του έκαναν δώρο ένα ιδιωτικό αεροπλάνο… Όταν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο, ο Robbie δήλωσε ότι το προσωπικό του είπε ότι ήταν ο μοναδικός επιβάτης και ο κυβερνήτης μάλιστα τον συνόδευσε για μια κουβεντούλα. Οι αεροσυνοδοί του έδωσαν επίσης VIP μεταχείριση, γεμίζοντας το ποτήρι με τη σαμπάνια του όποτε αυτό τελείωνε.

«Ήμουν κυριολεκτικά ο μοναδικός άνθρωπος σε ολόκληρο το αεροπλάνο», είπε, αφηγούμενος το αξέχαστο ταξίδι σε ένα viral βίντεο που έχει προβληθεί ένα εκατομμύριο φορές στο TikTok



«Ο κυβερνήτης ήρθε και κάθισε δίπλα μου και μου μίλησε. Το προσωπικό μου έδωσε ό,τι ήθελα».

Ζαλισμένος περπατώντας μέσα στο αεροπλάνο, είπε: «Έχω κυριολεκτικά όλο το αεροπλάνο για τον εαυτό μου. Είμαι ο μοναδικός επιβάτης».

Ο Robbie είπε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτή την «παράξενη και περίεργη εμπειρία» και στα σχόλια πολλοί ζήλεψαν. Ένα άτομο έγραψε: «Ως εσωστρεφής…… το θέλω αυτό…..πραγματικά πολύ». Ένας άλλος πρόσθεσε: «Αυτό είναι κυριολεκτικά το όνειρο ενός εσωστρεφούς! Εγώ είμαι. Είμαι ο εσωστρεφής.»




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...