Βόμβα Νουλέζα: Η 12χρονη αναγνώρισε κορυφαίο βουλευτή της ΝΔ - celebs.gr

Breaking

Βόμβα Νουλέζα: Η 12χρονη αναγνώρισε κορυφαίο βουλευτή της ΝΔ

featured image


Εάν αποκαλυφθούν τα ονόματα, θα πέσει η κυβέρνηση

Τρομερές καταγγελίες από τον γνωστό ποινικολόγο Βασίλη Νουλέζα για την υπόθεση του Κολωνού. Ο δικηγόρος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκάλυψε ότι ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος του είχε αναφέρει τουλάχιστον δύο ονόματα πασίγνωστων πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι εμπλέκονται στον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού.

Ο κ. Νουλέζας κατήγγειλε εσκεμμένη καθυστέρηση και συγκάλυψη από την πλευρά των διωκτικών και ανακριτικών αρχών, ενώ εστίασε στο γεγονός ότι ακόμα και τα δύο κινητά και το ένα τάμπλετ που έχουν βρεθεί κρυμμένα στο μαγαζί του Μίχου από εργάτες και θα έπρεπε να έχουν βρεθεί από τους αστυνομικούς, δεν έχουν αξιοποιηθεί!

Ο δικηγόρος δήλωσε ότι έχει στα χέρια του την λίστα των 213 ατόμων και πως ήδη θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή τουλάχιστον 50 άτομα.

Θεώρησε ότι ο Μίχος υπολογίζει σε μία υπόγεια συμφωνία προκειμένου να κρατήσει το στόμα του κλειστό όσον αφορά την εμπλοκή επώνυμων πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας, αλλά θεωρεί βέβαιο πως εάν δεν τον αποφυλακίσουν όπως του έχουν υποσχεθεί, τότε θα μιλήσει και θα δώσει τα ονόματα που διαθέτει.Ο ίδιος ο Βασίλης Νουλέζας τόνισε πως βάζει τον εαυτό του σε κίνδυνο αποκαλύπτοντας όλα αυτά τα πράγματα, ενώ παράλληλα κινδυνεύει να βρέθηκε κατηγορούμενος, αλλά ως μοναδικό στόχο έχει να κινητοποιήσει την δικαιοσύνη προκειμένου να προχωρήσει η έρευνα και να οδηγηθούν και οι επώνυμοι στο γραφείο του ανακριτή.

«Θα καταλήξεις σαν τον Χίο»

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου Ανδρέα Καψαμπέλη για ποιο λόγο δεν λέει ονόματα, ο Νουλέζας αφού διευκρίνισε ότι οι περιγραφές που κάνει είναι αρκετά δεικτικές για να καθοδηγήσουν τις διωκτικές αρχές, τον παρέπεμψε σε μία «συμβουλή» που του έδωσε δημοσιογράφος πανελλαδικού καναλιού: Πρόσεξε, μην βρεθείς σαν τον Στέφανο Χίο! Υπονοώντας σαφώς δολοφονική ενέργεια εις βάρος του, όπως ακριβώς έγινε και με τον γνωστό δημοσιογράφο.

Ο ίδιος πάντως τόνισε ότι θα επισκεφθεί τις φυλακές των Γρεβενών όπου κρατείται ο Ηλίας Μίχος, προκειμένου να τον πείσει να μιλήσει ώστε να βοηθήσει στην πλήρη διαλεύκανση του εγκλήματος, έχοντας ως δεδομένο ότι η συνεργασία του με τις αρχές θα έχει ευεργετικές συνέπειες για την ποινή του, αλλά κυρίως επειδή έχει ηθική υποχρέωση να αποκαλύψει τα ονόματα των επωνύμων που βίαζαν το μικρό κορίτσι.

Δείτε το βίντεο με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...