Στο εδώλιο νεαρός για συκοφαντικά σ3ξουαλικά σχόλια για πρώην σύντροφό του - celebs.gr

Breaking

Στο εδώλιο νεαρός για συκοφαντικά σ3ξουαλικά σχόλια για πρώην σύντροφό του

featured image


Σε 18 μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε ένας 25χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορήθηκε από την πρώην σύντροφό του για συκοφαντική δυσφήμηση.

Όμως η συγκεκριμένη συκοφαντική δυσφήμηση είχε μια ιδιαιτερότητα, καθώς αφορούσε σεξουαλικά ζητήματα, όπως κατέθεσε η μηνύτρια, η οποία την εποχή που είχε σχέση με τον εν λόγω νεαρό ήταν ανήλικη, όπως και ο ίδιος, παρόλο που ήταν λίγο μεγαλύτερός της.

Ήταν και οι δυο μαθητές λυκείου σε σχολείο της περιοχής του Μεσολογγίου. Σύμφωνα με την κοπέλα, που σήμερα είναι 21 ετών και φοιτήτρια, το μαρτύριό της ξεκίνησε από τότε που ζήτησε από τον σύντροφό της να διακόψουν την σχέση τους.



Εκείνος δεν το δέχθηκε και θέλοντας να την εκδικηθεί, κατέβασε ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου, από κάποια ιστοσελίδα και το απέστειλε μέσω μηνύματος σε έναν φίλο της κοπέλας και δικό του γνωστό και συναθλητή.
Εκείνος απορημένος γιατί του στέλνει κάτι τέτοιο, τον ρώτησε και πάλι μέσω μηνύματος, ποιος είναι ο άνδρας και ποια η γυναίκα που πρωταγωνιστούν στο βίντεο. Ο κατηγορούμενος, σε ότι αφορά την γυναίκα του βίντεο ανέφερε το υποκοριστικό όνομα της κοπέλας, ενώ για τον άνδρα απάντησε ότι δεν ξέρει. Ο δεύτερος νεαρός ανέφερε το περιστατικό στην παθούσα η οποία αναστατώθηκε…





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...