Η νεκροτομή έδειξε τον φονιά της 28χρονης – Την εκτέλεσε ο σύντροφός της - celebs.gr

Breaking

Η νεκροτομή έδειξε τον φονιά της 28χρονης – Την εκτέλεσε ο σύντροφός της

featured image


Άλλο ένα έγκλημα έφερε στο φως η νεκροτομή που διενεργήθηκε σε σωρό θύματος, η οποία ανατρέπει τα δεδομένα της Αστυνομίας και τις έρευνες της που στρέφονταν προς διαφορετική κατεύθυνση. Πρόκειται για την υπόθεση θανάτου της 28χρονης που βρέθηκε νεκρή στην Πέτρα του Ρωμιού, με την Αστυνομία να διερευνούσε πιθανό ατύχημα, με βάση με τα όσα κατέθεσε ο σύντροφός της.

Ωστόσο, μετά από πολύωρη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σωρό της από την επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και τον ιατροδικαστή, Ορθόδοξο Ορθοδόξου, διαπιστώθηκε πως η νεαρή έφερε τέτοιες κακώσεις και τραύματα που δεν δικαιολογούν να είναι από την πτώση της και ως εκ τούτου, έφερε στο φως εγκληματική ενέργεια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη νεκροτομή, που διήρκησε έξι ώρες, διαπιστώθηκε πως ο θάνατος της νεαρής, επήλθε από πολλαπλές κακώσεις σώματος, κρανίου και λαιμού, ενώ λήφθηκαν δείγματα για περαιτέρω ιστοπαθολογικές εξετάσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η νεαρή είχε κακώσεις σε σημεία του σώματός της, μεταξύ των οποίων και ο λαιμός, που φαίνεται να μην προήλθαν από την πτώση.

Παράλληλα, η επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Αγγελική Παπέττα και ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου, εντόπισαν ευρήματα που αναγκάζουν τους ανακριτές, να βάλουν στο κάδρο και άλλο σενάριο για το τι προηγήθηκε του θανάτου της 28χρονης. Μετά τα ευρήματα της νεκροτομής, τα οποία ήταν καθοριστικής σημασίας και έριξαν φως στην υπόθεση, η Αστυνομία εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του συντρόφου της 28χρονης, ο οποίος δεν είχε συλληφθεί και ήταν ελεύθερος.



Αφού εντοπίστηκε ο 30χρονος, συνελήφθη και αναμένεται να περάσει από ανάκριση, ενώ το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του. Υπενθυμίζεται, ότι ο σύντροφος της 28χρονης ανέφερε ότι η νεαρή έπεσε στο κενό στην προσπάθειά της να βγάλει φωτογραφία από την Πέτρα του Ρωμιού. Ο ίδιος φέρεται να κατάθεσε στις Αρχές ότι οι δύο τους διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο και σε εξετάσεις που διενεργήθηκαν στον νεαρό, βρέθηκε θετικός σε άλκοτεστ και νάρκοτεστ.

Πάντως, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο άνδρας φέρει εκδορές στο σώμα του και ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι προκλήθηκαν στην προσπάθειά του να κατέβει τους βράχους, για να βοηθήσει την 28χρονη.

Υπενθυμίζεται πως το πτώμα της 28χρονης εντοπίστηκε κοντά στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου, σε παραλία στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού και στο σημείο έσπευσαν αμέσως μέλη της Αστυνομίας, που άρχισαν επιχείρηση για να ανασύρουν το πτώμα. Για την ανάσυρση του πτώματος της άτυχης γυναίκας, λόγω της απόκρημνης περιοχής, στη σκηνή κλήθηκε ελικόπτερο της Αστυνομίας, ενώ στο μέρος, το οποίο αποκλείστηκε, διενεργούνται έρευνες, για ανεύρεση στοιχείων που θα οδηγήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...