Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε, επιτέλους, εξιτήριο από το νοσοκομείο – Πανέτοιμος να επιστρέψει στις επάλξεις! - celebs.gr

Breaking

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε, επιτέλους, εξιτήριο από το νοσοκομείο – Πανέτοιμος να επιστρέψει στις επάλξεις!

featured image


Ακόμη και αύριο Δευτέρα είναι πολύ πιθανό να τον ξαναδούμε ζωντανά στη μικρή οθόνη, καθώς ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε, τελικά, εξιτήριο από το νοσοκομείο και, πλέον,  δηλώνει πανέτοιμος να επιστρέψει στα τηλεοπτικά καθήκοντά του.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο δημοφιλής μουσικός και παρουσιαστής βγήκε νικητής από τη νέα περιπέτεια με την υγεία του, με την σύντροφό του, Ελένη Μαστραγγελή, να αναφέρει πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος «είναι μια χαρά στην υγεία του και θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές υποχρεώσεις του τη Δευτέρα (13/03)». Έτσι, εκτός σοβαρού απροόπτου, αύριο το πρωί θα επανεμφανιστεί στη γνώριμη θέση του σχολιαστή, στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλευόταν με βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού, με το προγραμματισμένο εξιτήριό του, κατόπιν βελτίωσης της υγείας του, να έρχεται με μερικές ημέρες καθυστέρηση, καθώς, όπως εξήγησε η Ελένη Μαστραγγελή στο «TLife», η άνοδος ορισμένων δεικτών κατά τις εξετάσεις του παρουσιαστή, ανάγκασε τους γιατρούς να τον κρατήσουν για παρακολούθηση.



Την Παρασκευή 10/03, πάντως, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αποδεικνύοντας την ετοιμότητά του να… επιστρέψει στις επάλξεις, παρενέβη τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του ALPHA, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αμβρόσιου για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη. «Όλο αυτό που έχει συμβεί είναι μια στροφή στην Ιστορία. Στα 70 μου, αυτό το έζησα πολύ λίγες φορές στη ζωή μου. Επειδή η κοινωνία ακολουθεί την πεπατημένη και συσσωρεύονται κάποιες ποσοτικές αλλαγές που φέρνουν την ποιοτική αλλαγή. Είναι κουκιά μετρημένα, είναι τα παιδιά που δεν γύρισαν σπίτι, είναι ο συλλογικός πόνος. Δεν είναι δυνατόν εγώ να βγαίνω ύστερα από επτά ημέρες στην Εντατική και να ζω αυτό το δράμα, που είναι χειρότερο από το προσωπικό μου», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, ενώ όσον αφορά στον πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, τόνισε πως «ο σκοταδιστής Αμβρόσιος δεν σεβάστηκε το εθνικό πένθος».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...