Οδοντίατρος φονιάς δηλητηρίασε τη σύζυγό του και μητέρα των 6 παιδιών τους για να ζήσει με την ερωμένη του - celebs.gr

Breaking

Οδοντίατρος φονιάς δηλητηρίασε τη σύζυγό του και μητέρα των 6 παιδιών τους για να ζήσει με την ερωμένη του

featured image


Οδοντίατρος από το Κολοράντο δηλητηριάσε τη σύζυγό του και μητέρα των έξι παιδιών τους. Είχαν οικονομικά προβλήματα και εκείνος ήθελε μια νέα ζωή με την ερωμένη του.

Οδοντίατρος από το Κολοράντο δηλητηριάσε τη σύζυγό του και μητέρα των έξι παιδιών τους. Είχαν οικονομικά προβλήματα και εκείνος ήθελε μια νέα ζωή με την ερωμένη του. Ο θάνατος για την 43χρονη μητέρα έξι παιδιών από το Κολοράντο των ΗΠΑ ήρθε αργά και βασανιστικά. Επί αρκετές μέρες, η γυναίκα παραπονιόταν για πολύ δυνατούς πονοκεφάλους και ναυτία.

Όταν πια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν αργά. Κανείς όμως δεν μπορούσε να καταλάβει τι της είχε συμβεί. Ο 45χρονος σύζυγός της, που δεν βρισκόταν στο προσκεφάλι της την ώρα που αργοπέθαινε, συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ο οδοντίατρος Τζέιμς Τόλιβερ Γκρεγκ την πήγε με το αυτοκίνητο στο νοσοκομείο, έγινε η εισαγωγή της και εκείνος πήρε το αυτοκίνητό του και έφυγε για να συναντήσει την ερωμένη του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Daily Beast», ο οδοντίατρος από το Κολοράντο αποφάσισε να δολοφονήσει τη σύζυγό του για να αρχίσει μια νέα ζωή με την ερωμένη του, ορθοδοντικό στο επάγγελμα, η οποία ζει στο Όστιν, στην πολιτεία του Τέξας. Με την Τεξανή ορθοδοντικό αντάλλασαν, όπως αποκαλύφθηκε, πολύ προσωπικά μηνύματα ερωτικού περιεχομένου την ώρα μάλιστα που η σύζυγός του ψυχορραγούσε στο νοσοκομείο.Ο συζυγοκτόνος εντοπίστηκε στην πόλη Ορόρα του Κολοράντο. Κατηγορείται ότι χορήγησε δηλητήριο στη σύζυγό του με αποτέλεσμα να της προκαλέσεις πολυοργανικές βλάβες που επέφεραν τον θάνατό της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το τοπικό αστυνομικό τμήμα, η κατάστασή της επιδεινώθηκε ραγδαία από τη στιγμή που εισήχθη στο νοσοκομείο. Μπήκε κατευθείαν σε αναπνευστική υποστήριξη στη Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας. Ο εγκεφαλικός θάνατος επήλθε λίγες ώρες αργότερα, ενώ μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία οι γιατροί προχώρησαν στην αποσύνδεσή της από τα μηχανήματα.

Η έρευνα που ακολούθησε αποκάλυψε ότι η Άντζελα είχε δηλητηριαστεί. Ο συζυγοκτόνος έκανε αναζητήσεις στο διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα ψάχνοντας το κατάλληλο δηλητήριο για να φέρει εις πέρας το σχέδιό του χωρίς να γίνει αντιληπτός. Τελικά, έκανε παραγγελία μέσω διαδικτύου και αγόρασε μια συσκευασία φυαλιδίων με κυανιούχο κάλιο. Παρέλαβε την παραγγελία του στο ιατρείο του.

Το κυανιούχο κάλιο είναι ιδιαίτερα τοξικό. Αναμειγμένο με κάποιο υγρό, εκπέμπει ποσότητες υδροκυανίου, εξαιτίας υδρόλυσης, το οποίο έχει οσμή που ομοιάζει με αυτήν των πικραμύγδαλων

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...