Προκαλεί η Μεταξά – «Οι γυναίκες στην Ελλάδα είναι κρυφ@πουτ@νες. Το παίζουν παρθένες αλλά…» - celebs.gr

Breaking

Προκαλεί η Μεταξά – «Οι γυναίκες στην Ελλάδα είναι κρυφ@πουτ@νες. Το παίζουν παρθένες αλλά…»

featured image


Η Κόνι Μεταξά, η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, γνωστή influencer του Instagram έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και προβλημάτισε ιδιαίτερα με τις όχι και τόσο κολακευτικές για τις γυναίκες δηλώσεις της.

Συγκεκριμένα είπε: “Οι γυναίκες στην Ελλάδα είναι κρυφοπουτ@νες. Το παίζουν όλες συντηρητικές, αλλά δεν ξέρω καμία που να μην έχει κερατώσει τον γκόμενό της. Και το παίζουν όλες παρθένες. Εγώ δεν έχω κερατώσει ποτέ στη ζωή μου. Όταν είμαι εκεί, είμαι εκεί. Το καταλαβαίνει ο άλλος, είμαι πολύ δεδομένη.” Η αλήθεια είναι πως μπορεί κάποιος να πει το χειρότερο πράγμα με όμορφο τρόπο και το καλύτερο με άσχημο τρόπο. Εμείς δε θα κρίνουμε το περιεχόμενο των δηλώσεων αλλά τη διατύπωση, η οποία θα μπορούσε να είναι πιο προσεγμένη.

Στη συνέχεια η Κόνι είπε: “Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι Έλληνες έχουμε ταμπού. Οι ρίζες μας δεν είναι έτσι. Στην αρχαία Ελλάδα κυκλοφορούσαν όλοι γυμνοί. Επίσης, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον που δεν είχε κάνει γυμνό στα 90s. Και μετά ξαφνικά γίναμε όλοι Χουάνες Παρθένες”. Όλοι όταν λες; Ας προσέχουμε με τις γενικεύσεις.



Toνίζει ότι: “Κάθε φορά που κάνω σχέση και ανεβάζω φωτογραφία, την επόμενη μέρα χωρίζω. Με ματιάζουν”. Πολύ επιστημονική προσέγγιση, όπως άλλωστε και οι προηγούμενες.

Δηλώνει ακόμη ότι: “Κάνω σκηνές. Με χωρίζουν επειδή είμαι υπερβολικά ζηλιάρα. Είχα δει φίλο μου να κοιτάει μια πρώην του στο facebook. Πήρα το laptop και το έσπασα. Μου είπε να το πληρώσω, οπότε πήρα τα τέτοια μου. Και με χώρισε και το πλήρωσα. Κόστιζε 2000 ευρώ και μου πήρε 3 χρόνια για να το ξεπληρώσω. Αμερικάνος ήταν”. Γενικά δεν φαίνεται να υπάρχει ψυχραιμία Κόνι.

Και κλείνει λέγοντας: “Δεν είμαι κακό κορίτσι απλώς δεν είμαι νορμάλ. Με την έννοια του καλλιτέχνη. Επίσης δεν γίνεται να είναι νορμάλ κάποιος που θα κάτσει μαζί μου. Ο άνθρωπος πρέπει να είναι τρελός ή προβληματικός. Το καλό παιδί δε γίνεται να κάτσει με κάποια σαν κι εμένα”. Συ είπας.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...