Μοντέλο θα βγει γυμνή στους δρόμους αν πάρει κούπα η ομάδα - Ρεκόρ με 700 άνδρες στο κρεβάτι της! - celebs.gr

Breaking

Μοντέλο θα βγει γυμνή στους δρόμους αν πάρει κούπα η ομάδα - Ρεκόρ με 700 άνδρες στο κρεβάτι της!

featured image


Η… πιπεράτη αποκάλυψη για να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών πριν από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν και ένα σπάνιο επίτευγμα.

H Πάολα Σαουλίνο είναι η πιο «καυτή» οπαδός της Νάπολι και ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα του OnlyFans στην Ιταλία.

Η 34χρονη  γεννήθηκε και πήγε σχολείο στη Νάπολη.  Έχει συνδέσει το ονομά της με την πόλη αλλά και με το καμάρι της, την ομάδα του Σπαλέτι που είναι σχεδόν… πρωταθλήτρια για τη φετινή σεζόν.

Η Πάολα σπούδασε υποκριτική, έπαιξε θέατρο σε Ρώμη και Μιλάνο, η φήμη της έφτασε έως το Λος Άντζελες αλλά γρήγορά κατάλαβε ότι βγάζοντας τα ρούχα της θα μπορούσε να κερδίσει φήμη και χρήμα!

Το 2016 στο δημοψήφισμα για την συνταγματική μεταρρύθμιση στην Ιταλία είχε υποσχεθεί σεξ σε όποιους ψηφίσουν  “όχι” και αμέσως ξεκίνησε περιοδεία για να εκπληρώσει την υποσχεσή της. Υποστήριξε ότι πήγε με 700 άνδρες κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στην Πόμπα (Αντλία).

Η Πάολα πριν από λίγες ημέρες έδωσε νέα υπόσχεση! Εάν η Νάπολι κερδίσει το Champions League θα βγει γυμνή στους δρόμους της πόλης του Νότου και θα παρελάσει πάνω σε ανοιχτό λεωφορείο.

«Είναι κάτι που μπορώ να κάνω και είναι κάτι που μπορώ να αντέξω οικονομικά. Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι η ενοικίαση λεωφορείου είναι το πιο ακριβό πράγμα στον κόσμο» είπε αρχικά. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...