Ρήγμα στη σχέση Πάολας – Πλούταρχου; Όλο το παρασκήνιο… - celebs.gr

Breaking

Ρήγμα στη σχέση Πάολας – Πλούταρχου; Όλο το παρασκήνιο…

featured image


Κρίση φαίνεται πως περνά η συνεργασία της Πάολα με τον Γιάννη Πλούταρχο εξαιτίας της διαφορετικής στάσης που κράτησαν οι δύο καλλιτέχνες το βράδυ του Σαββάτου με την τραγουδίστρια να ανεβαίνει στην πίστα δηλώνοντας αμέσως πως η αμοιβή της θα δοθεί στο νοσοκομείο της Λάρισας και τον Γιάννη Πλούταρχο να αρνείται κατηγορηματικά να εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο.



Εξ’ αρχής απ’ ότι μαθαίνω η σχέση των δύο τραγουδιστών ήταν τυπική χωρίς όμως προβλήματα. Το βράδυ του Σαββάτου ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου έδωσε το απόλυτο ελεύθερο στους δύο καλλιτέχνες να πράξουν όπως νιώθουν. Τώρα όμως η συνεργασία πως θα συνεχιστεί; Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιάννης Πλούταρχος αισθάνεται άσχημα με την αρνητική δημοσιότητα που εισέπραξε η Πάολα και συνεχίζει βέβαια να δέχεται επιθέσεις ωστόσο ο ίδιος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τοποθετηθεί δημόσια. Ωστόσο υπάρχει ανησυχία πως όλο το συμβάν και η δημοσιότητα που πήρε θα λειτουργήσει αρνητικά για το νυχτερινό κέντρο.

Αυτό πάντως που μαθαίνω είναι πως μάλλον δεν θα ανέβουν μαζί ως σχήμα στη Θεσσαλονίκη μετά την ολοκλήρωση των κοινών εμφανίσεών τους στην Αθήνα.
Ήδη άλλωστε ο Γιάννης Πλούταρχος είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την επόμενη του συνεργασία και την οποία θα σας αποκαλύψω πολύ σύντομα…





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...