«Δεν είχαμε νερό, κατοuρούσε ο ένας τον άλλο για να καθαρίσουν τα πρόσωπά τους» - Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Βασιλικής - celebs.gr

Breaking

«Δεν είχαμε νερό, κατοuρούσε ο ένας τον άλλο για να καθαρίσουν τα πρόσωπά τους» - Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Βασιλικής

featured image


Η 19χρονη Βασιλική και ο σύντροφός της, Στέλιος βρίσκονταν στη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε στα Τέμπη. Η νεαρή φοιτήτρια φυσικοθεραπείας, που γλίτωσε από θαύμα με τον αγαπημένο της καθώς κάθονταν στο κυλικείο του τρένου όταν έγινε η σύγκρουση.

«Πλέον είμαι μία χαρά, χθες βγήκα από το νοσοκομείο. Ήμασταν μπροστά ακριβώς από το κυλικείο, στις πρώτες θέσεις, την ώρα της σύγκρουσης. Πριν από τη σύγκρουση, όλα ήταν γαλήνια, είχε πάρα πολύ κόσμο στο κυλικείο, κάποια στιγμή ακούστηκε ένα μπαμ. Μαύρισαν όλα. Βρήκαμε γρήγορα τις αισθήσεις μας, θυμάμαι ότι στην πλάτη μου έπεσε μία λαμαρίνα.

Σηκώθηκα αμέσως και φώναξα τον σύντροφό μου, τον είδα δίπλα μου, κρατηθήκαμε και είδαμε ότι είχε μία τρύπα-δεν ξέρω αν είχε λιώσει το πάτωμα- και κατεβήκαμε από εκεί» ανέφερε η νεαρή κοπέλα, η οποία, αφού βγήκε έξω με τον σύντροφό της κάλεσε τον πατέρα της από ένα τηλέφωνο που βρήκε τυχαία.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

«Ο κόσμος καιγόταν, έπεφτε από τα βαγόνια και βγήκαν άνθρωποι που ήταν καλά. Επειδή ο σύντροφός μου ήταν ξυπόλυτος, του έδωσα τη ζακέτα μου. Μας έδωσε μία κοπέλα το μπουφάν της. Μας έδωσαν μία κουβέρτα… Τέλος πάντως, όταν ηρεμήσαμε λίγο, καθίσαμε κάτω, πιστεύοντας ότι θα πεθάνουμε κι αυτές ήταν οι τελευταίες μας στιγμές στη γη. Εγώ έλεγα στον Στέλιο να φύγουμε, είδα έναν δρόμο και του έλεγα να πάμε από εκεί» πρόσθεσε εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένη η κοπέλα.

Στο τέλος της συγκλονιστικής περιγραφής της, η Βασιλική εξομολογήθηκε:

«Το σκηνικό που με τάραξε περισσότερο είναι όταν βγήκαμε έξω από το βαγόνι και χρειαζόμασταν νερό, ζητούσαμε μεταξύ μας νερό. Κάποια στιγμή είδαμε δύο παιδιά και το ένα ήταν σκυμμένο και βρεχόταν. Τους ζητήσαμε νερό αλλά μας απάντησαν ότι ο ένας κατουράει τον άλλο για να καθαρίσει το πρόσωπό του. Εκεί κατάλαβα ότι δεν έχουμε ελπίδα».

[/expander_maker]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...