«Πληροφορήθηκα πως συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό. Ντροπή»: Ο Σχίζας επέστρεψε στην Ελλάδα & έμαθε για την εθνική τραγωδία - celebs.gr

Breaking

«Πληροφορήθηκα πως συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό. Ντροπή»: Ο Σχίζας επέστρεψε στην Ελλάδα & έμαθε για την εθνική τραγωδία

featured image


Στο αεροδρόμιο κατέφτασε ο Στάθης Σχίζας μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Οι δημοσιογράφοι «τσάκωσαν» κατά την είσοδό του στο χώρο άφιξης του αεροδρομίου τον Στάθη Σχίζα.

Ο παίκτης του reality, αρκετά κουρασμένος από το πολύωρο ταξίδι και συνοδευόμενος από τους άντρες της παραγωγής, είπε πως είναι μια χαρά ενώ αρκέστηκε σε δυο κουβέντες αναφορικά με το θανατηφόρο δυστύχημα στα Τέμπη, λέγοντας πως:

«Πληροφορήθηκα πως στην Ελλάδα συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό και δεν υπάρχει λόγος… Ντροπή σε όλους τους υπεύθυνους, έχει χαθεί τόσος κόσμος. Για το παιχνίδι έχουμε χρόνο να μιλήσουμε. Υπομονή και θα τα πούμε όλα», δήλωσε απαντώντας στις ερωτήσεις.

Όταν ο Στάθης Σχίζας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Survivor

Ο Στάθης Σχίζας πριν από μερικές ημέρες στο συμβούλιο του νησιού ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του, λέγοντας ότι το μόνο που θέλει είναι να διατηρήσει την αξιοπρέπειά του και όχι να διαβρώσει τον χαρακτήρα του.«Τελείως τυχαία, ακριβώς την ίδια μέρα, πέρσι μπήκα στο δικό μου Survivor. Μπήκα με τόσο πολλή αγάπη πραγματικά, τόσο πάθος, γιατί ήταν όνειρό μου να ζήσω αυτή την εμπειρία. Το ζω, ο κόσμος με αγαπάει, ο κόσμος με αναδεικνύει νικητή για τις αξίες και την ηθική μου και έρχομαι σε αυτό το παιχνίδι φέτος και βλέπω ένα διαφορετικό παιχνίδι. Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούν να γίνουν τα πάντα.

Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει “πρόσεχε μου την κοπέλα μου” και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν. Έχουμε καταντήσει κάτι τελείως έξω από τα νερά μου, κάτι τελείως έξω από την αξιοπρέπειά μου. Με έχουν βρίσει όταν δεν με έχει πει στη ζωή μου κανείς ψεύτη και όλα αυτά τα επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν απέναντί μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο νικητής του περσινού κύκλου του Survivor.

«Είναι κάτι πολύ ξένο για μένα αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι θα χαρούν όλοι με αυτό που θα πω αλλά κυρίως με νοιάζει που χαίρομαι εγώ. Εγώ θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι, τέλος. Και η απόφασή μου είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη. Σεβαστείτε αυτό που λέω, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι», είχε πει κατά την αποχώρησή του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...