Μιράντα Πατέρα: Η πάμπλουτη μητέρα της συντρόφου του Αργυρού, Αλεξάνδρας Νίκα, είναι πιο ωραία κι από την κόρη - celebs.gr

Breaking

Μιράντα Πατέρα: Η πάμπλουτη μητέρα της συντρόφου του Αργυρού, Αλεξάνδρας Νίκα, είναι πιο ωραία κι από την κόρη

featured image


Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας ο γνωστός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός και η κόρη του Γιώργου Νίκα που δραστηριοποιείται στον χώρο του επιχειρείν, Αλεξάνδρα Νίκα, αποτελούν το καινούργιο λαμπερό ζευγάρι της πόλης.

Η Αλεξάνδρα Νίκα μοιάζει εκπληκτικά με τη μητέρα της

Η 24χονη σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι κόρη του Γιώργου Νίκα που δραστηριοποιείται στον χώρο των αλλαντικών. Μητέρα της είναι η Μιράντα Πατέρα, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.

Μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ και φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα δεμένες. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει σε κοσμικές τους εμφανίσεις.

Η Αλεξάνδρα συνόδευε τη μητέρα της από μικρή σε εκδηλώσεις. Η Μιράντα Πατέρα κινείται στους κοσμικούς κύκλους.

Με τον πατέρα της Αλεξάνδρας παντρεύτηκαν στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και έχουν αποκτήσει ακόμη δύο παιδιά, τον Παναγιώτη και την Νταίζη. Εκείνη την εποχή έκαναν αίσθηση στους κοσμικούς κύκλους ως ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά νέα ζευγάρια των Αθηνών ωστόσο, αποφάσισαν μετά από αρκετά χρόνια γάμου να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η 24χρονη Αλεξάνδρα Νίκα ολοκλήρωσε πρόσφατα τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και επέστρεψε στην Ελλάδα όπου ερωτεύτηκε τον Αργυρό. Οι δυο τους είναι πολύ προσεχτικοί και δεν δίνουν δικαιώματα για τη σχέση τους.

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε έπειτα από το πρόσφατο ταξίδι που έκαναν στην Ιταλία. Μπορεί να μην ανέβασαν κοινές φωτογραφίες αλλά βρέθηκαν μαζί στη Φλωρεντία και στην Τοσκάνη.



Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κρατά πάντα χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή αλλά φαίνεται πως η σχέση του με την Αλεξάνδρα Νίκα έχει μέλλον. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στον Antenna, το ζευγάρι είναι μαζί τρεις μήνες.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, οι δύο νέοι γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου Ανέστη Ευαγγελόπουλου. Να σημειώσουμε ότι η Αλεξάνδρα είναι και πολύ καλή φίλη της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννας Μπέτα.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...