Εξοργισμένος ο Λιάγκας με το SMS του υπουργείου σε συγγενείς των θυμάτων: «Τους στέλνεις στο διάολο;» (vid) - celebs.gr

Breaking

Εξοργισμένος ο Λιάγκας με το SMS του υπουργείου σε συγγενείς των θυμάτων: «Τους στέλνεις στο διάολο;» (vid)

featured image


Ο παρουσιαστής εκνευρίστηκε διαβάζοντάς το και ξέσπασε.

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας στην χθεσινή (22/3) εκπομπή του, όταν προβλήθηκε το SMS που εστάλη από το υπουργείο σε συγγενείς των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη.

«Σας ενημερώνουμε ότι η εθνική γραμμή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης 10306 του Υπουργείου Υγείας είναι στη διάθεσή σας. Καλώντας το 10306, κατά προτεραιότητα, στην επιλογή 3 για τους εμπλεκόμενους και τους συγγενείς των θυμάτων στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, μπορείτε να μιλήσετε όλο το 24ωρο με επαγγελματία ψυχικής υγείας», ανέφερε το μήνυμα που εστάλη από τη γραμμή 10306 σε συγγενείς θυμάτων, σύμφωνα με όσα προβλήθηκαν στον ΑΝΤ1.



Τότε ο παρουσιαστής ξέσπασε τονίζοντας: «Έχω χάσει εγώ το παιδί μου και μου έρχεται αυτό το μήνυμα, τους στέλνω όλους στο διάολο ναι ή όχι; Σπάω το τηλέφωνο; Και βγαίνουν και λένε στα κανάλια ότι επικοινωνήσαμε με αυτοματοποιημένα μηνύματα; Τα έτοιμα; Αυτή την επικοινωνία επιλέξατε να κάνετε με τους ανθρώπους που έχασαν ένα, δύο, τρία παιδιά; Αυτό το άψυχο μήνυμα που τους καλείτε να σας πάρουν εκείνοι τηλέφωνο και τους λέτε να πατήσουν και το 3; Είστε σοβαροί;», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...