Τραγωδία στα Τέμπη – Η Αθηνά ήταν αδελφή ποδοσφαιριστή του Πιερικού - celebs.gr

Breaking

Τραγωδία στα Τέμπη – Η Αθηνά ήταν αδελφή ποδοσφαιριστή του Πιερικού

featured image


Θρήνος στην οικογένεια του Πιερικού. Άσχημα ήταν τα νέα για τον ποδοσφαιριστή του Πιερικού Βασίλη Κατσάρα, καθώς νεκρή είναι επίσημα η αδερφή του Αθηνά. Τα θλιβερά μαντάτα γνωστοποίησε η ομάδα του, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια της και προαναγγέλλοντας τις δράσεις που θα υπάρξουν για να τιμηθεί η μνήμη της άτυχης κοπέλας.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση: Βαρύ πέπλο πένθους σκέπασε τη μεγάλη μας ποδοσφαιρική οικογένεια. Ταυτοποιήθηκε η Αθηνά, αδερφή του ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Κατσάρα, η οποία ήταν επιβάτης στο μοιραίο τρένο του ατυχήματος των Τεμπών και δηλωμένη ώς αγνοούμενη.
Η όμορφη Αθηνά ταξίδεψε στην γειτονιά των αγγέλων βυθίζοντας μας όλους στην θλίψη. Συλλυπητήρια Βασίλη, σε εσένα και την οικογένεια σου. Είμαστε δίπλα σου. Καλό παράδεισο στην αδερφούλα σου.



Η ενημέρωση για τις δράσεις που θα υπάρξουν στη μνήμη της άτυχης κοπέλας:
Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα παραβρεθεί αύριο Παρασκευή στην κηδεία της Αθηνάς. Η προπόνηση μας θα μεταφερθεί χρονικά αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας όλων μας στην εκκλησία της Αγίας Άννας.

Τόσο η διοίκηση της ομάδας μας, όσο και το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα στείλουν στεφάνια εκφράζοντας τα συλλυπητήρια τους στον ποδοσφαιριστή μας και την οικογένεια του. Μετά απο αίτημα μας στην ΕΠΟ το οποίο εγκρίθηκε και θα αναγράφεται στο Φ.Α., με μαύρα περιβραχιόνια θα αγωνιστεί η ομάδα μας στο Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι μας στην Τρίγλια με τον ΑΟ Χανιώτη. Θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για την Αθηνά και όλα τα θύματα της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών. Καλό ταξίδι Αθηνά





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...