Τραγωδία στα Τέμπη – «Tο κινητό της Ελισάβετ χτυπάει κανονικά»… - celebs.gr

Breaking

Τραγωδία στα Τέμπη – «Tο κινητό της Ελισάβετ χτυπάει κανονικά»…

featured image


Ανάμεσα στους 56 αγνοούμενους του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη είναι η σοπράνο και ηθοποιός από τη Θεσσαλονίκη, Ελισάβετ Χατζηβασιλείου, η οποία βρισκόταν σε ένα από τα βαγόνια του τρένου μαζί με τη γάτα της.

Η 26χρονη αγνοούμενη είναι καλή φίλη του γνωστού μοντέλου από το ριάλιτι GNTM, Αλεξίας Κούβελα, η οποία δεν έχει σταματήσει τις αναρτήσεις σχετικά με τη φίλη της, ζητώντας από οποιονδήποτε που μπορεί να γνωρίζει το παραμικρό, να επικοινωνήσει μαζί της.

Πριν λίγη ώρα μάλιστα, μέσω ανάρτησης στο Instagram ενημέρωσε πως η γάτα της Ελισάβετ, που άκουγε στο όνομα Νάμπια βρέθηκε νεκρή.





[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Σε ό, τι αφορά την Ελισάβετ ακόμη δεν έχει βρεθεί τίποτα, που να φανερώνει την τύχη της ζωής της. Η Αλεξία Κούβελα μίλησε και στον ANT1 κάνοντας δημόσια έκκληση προς τον κόσμο να βοηθήσει να βρεθεί η φίλη της.

«Η Ελισάβετ είναι ένα κορίτσι πάρα πολύ καλόψυχο και γλυκό πραγματικά, πάντα με ένα χαμόγελο, με τον καλό τον λόγο. Είναι σοπράνο, απολαμβάνει τη ζωή, της αρέσει η Τέχνη, πηγαίνει συχνά σε εκθέσεις.

»Πηγαινοερχόταν συχνά Αθήνα – Θεσσαλονίκη, έχει κατοικία και στις δύο πόλεις και ενασχολήσεις. Έχει μια γατούλα που την έχει διασώσει η ίδια, είναι τυφλή και την φροντίζει και την αγαπάει πάρα πολύ. Είχε όνειρα και έχει, θα μιλάω στον ενεστώτα για την Ελισάβετ γιατί παρόλο που δεν έχει βρεθεί ακόμα, το κινητό της χτυπάει κανονικά», είπε χαρακτηριστικά.

[/expander_maker]





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...