Τα πάνω κάτω στο Survivor - Η αποκάλυψη της Ελευθερίου για την Παναγιώταρου «διέλυσε» τον Στάθη Σχίζα (vid) - celebs.gr

Breaking

Τα πάνω κάτω στο Survivor - Η αποκάλυψη της Ελευθερίου για την Παναγιώταρου «διέλυσε» τον Στάθη Σχίζα (vid)

featured image


«Έχω αναγουλιάσει από την κακία του κόσμου» αναφώνησε ο νικητής του περσινού Survivor.

Στα δύο, αν όχι στα τρία, έχει χωριστεί η κόκκινη ομάδα του Survivor All Star ύστερα από την πρόσφατη υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη και τις καταγγελίες για σκοπιμότητα. Μάλιστα, η Ελευθερία Ελευθερίου στοχοποιήθηκε από τον Νίκο Μπάρτζη ενώ ο Στάθης Σχίζας ήρθε σχεδόν στα… χέρια με τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Το βράδυ τους Σαββάτου όμως, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, η γοητευτική τραγουδίστρια των Διασήμων έμελλε να ρίξει μια… βόμβα μεγατόνων για τον νικητή του περσινού Survivor, Στάθη Σχίζα. «Δεν μας έφταναν όλα, προέκυψαν και άλλα χειρότερα. Ο Στάθης αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει κάτι πάρα πολύ άσχημο» υπογράμμισε, αρχικά, ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Αυτό που μου έκανε η Ελευθερίου πραγματικά δεν το περίμενα, ειδικά από αυτήν! Έχω αναγουλιάσει από την κακία του κόσμου. Αυτό ήταν κακία, δεν ήταν πονηριά. Ήταν κακία» τόνισε ακόμα, σε έντονο ύφος, ο Στάθης Σχίζας στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη στην παραλία των Διασήμων.με τη σειρά της, δε, η Ελευθερία Ελευθερίου τοποθετήθηκε εκτενώς στην κάμερα του Survivor All Star. «Αν ο Στάθης θέλει να το αναφέρει, αυτό είναι διαφορετικό. Όταν λέω εγώ κάτι σε έναν άλλον προσωπικά, όμως, δεν θέλω να το αναφέρω. Απλά θέλω να αναφερθώ στο ότι μπήκα μέσα και του έφτιαξα την ψυχολογία. Δεν μπορώ να καταλάβω τώρα γιατί ο Στάθης το κάνει αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει κολλήσει με τον Μπάρτζη και έχει ακολουθήσει όλο αυτό το παιχνίδι μιας άσχημης στρατηγικής λασπώνοντας όλους εμάς με ψευδή στοιχεία και λόγια χωρίς να σέβονται ότι κάποοι από εμάς έχουν οικογένεια έξω. Εκθέτει τις ζωές μας, το τονίζω για άλλη μια φορά, πάνω σε ψευδή λόγια. Σε μένα, Στάθη;».

«Ωραίο το αγωνιστικό και όλα αυτά αλλά τι να το κάνεις όταν πηγαίνεις στους αγώνες και δεν έχεις ψυχολογία; Πήγαμε στον αγώνα για έπαθλο φαγητού, έχουμε να φάμε δέκα μέρες και ο Στάθης πούλησε τον αγώνα λέγοντας ότι πονάει το κεφάλι του. Τον βλέπαμε να γελάει πηγαίνοντας στη γιατρό και χαιρόταν που μας έβλεπε να αγωνιζόμαστε μόνοι μας».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...