«Φωτιά» οι αποκαλύψεις της Βόζεμπεργκ: Ήταν τόσο σοβαρά τα χτυπήματά της Ελένης Χρονοπούλου που για 6 μήνες δεν έβλεπε κανέναν - celebs.gr

Breaking

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις της Βόζεμπεργκ: Ήταν τόσο σοβαρά τα χτυπήματά της Ελένης Χρονοπούλου που για 6 μήνες δεν έβλεπε κανέναν



«Φωτιά» ήταν οι αποκαλύψεις της Ελίζας Βόζεμπεργκ σχετικά με την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό και ξυλοδαρμό από τον Αλέξη Γεωργούλη. Η ίδια ανέφερε πως τα χτυπήματα της ήταν τόσο σοβαρά που για 6 μήνες δεν έβλεπε κανέναν!

«Εγώ το κορίτσι αυτό το γνωρίζω. Την γνωρίζω πολύ καλά. Είναι κόρη συναδέλφου και συνάδελφος η ίδια. Είναι μορφωμένο κορίτσι, γλωσσομαθής, εργατική, η οποία χαίρει εκτίμησης στις Βρυξέλλες. Σε μένα η ίδια δεν είχε πει κάτι. Όμως έμαθα από συγγενικό της πρόσωπο ότι είχε υποστεί τέτοιο σοκ και ήταν τόσο σοβαρά τα χτυπήματα που υπέστη, που δεν μπορούσε για περισσότερους από έξι μήνες να δει κανέναν ή να μιλήσει με κανέναν, γιατί φοβόταν ότι αυτό θα μαθευτεί από τους γονείς της, τους οποίους ήθελε να διαφυλάξει» δήλωσε χαρακτηριστικά η ευρωβουλευτής της ΝΔ στο Real FM.

«Η ίδια ως μία γυναίκα που υφίσταται βιασμό και σωματική κακοποίηση, όχι μόνο παθαίνει ένα σοκ, αλλά παθαίνει έναν έντονο ψυχικό κλονισμό για να αντιμετωπίσει την επόμενη ημέρα.



Και με αυτό που συμβαίνει τώρα με την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων και τον κανιβαλισμό που υφίσταται από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου, που δημοσιεύουν φωτογραφίες της, που δεν σέβονται τίποτα κυριολεκτικά» συνέχισε.

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ υποστήριξε ότι από το 2020 που έγινε η καταγγελία σε βάρος του ευρωβουλευτή δεν έχει συναντήσει ξανά το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και νομική σύμβουλο της Κομισιόν, η οποία δεν μιλούσε πουθενά για το συγκεκριμένο θέμα.

«Δεν είχε μόνο σοκ μέσα της, είχε και ντροπή. Μία γυναίκα, η οποία υφίσταται κάτι τέτοιο, ντρέπεται. Κάθε γυναίκα που έχει φιλότιμο και συνείδηση, νιώθει ντροπή, προσβολή στο σώμα της και την ψυχή της, νιώθει αισθήματα τα οποία είναι απολύτως αρνητικά. Αυτό που εγώ μετά βεβαιότητως μπορώ να πω είναι ότι ο μεν δράστης είναι φερόμενος διότι καλύπτεται από το τεκμήριο της αθωότητας, η δε καταγγέλλουσα είναι πραγματικό θύμα. Όσα κατήγγειλε είναι ακριβώς έτσι για αυτά που υπέστη. Εάν αποδειχθεί ότι τα υπέστη αυτά από εκείνον που κατονομάζει είναι έργο της δικαιοσύνης. Αλλά ότι η κοπέλα αυτή κατήγγειλε κακοποίηση και βιασμό είναι η πραγματική αλήθεια» συνέχισε η ίδια.

Τέλος, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε θλιβερό το ενδεχόμενο τα στοιχεία της νομικής συμβούλου να διέρρευσαν από μία γυναίκα.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...